perjantai 7. joulukuuta 2012

Talvista leikkiä (video)

Sain kuningasidean ja kaivoin melkein kahdeksan vuotta vanhan digivideokameran arkistoistani ja elvytin sen käyttökelpoiseksi. Kuvanlaatu ei nyt päätä huimaa, mutta kyllä sieltä joten kuten erottaa hevosen.

Sitten jäädyin vartin tuolla aidalla notkuen, kun pojat vain tutkivat, mitä pellosta löytyy... Luulin, että ne ovat ihan into piukassa, kun pääsevät isommalle baanalle kirmailemaan ja saisin paljon kivaa materiaalia. Ihan lopuksi, kun olin jo luovuttamassa, Duke sai hirmuisat hepulit ja haastoi vähän leikkiä Salkun kanssa. Duken spurttailut sain taltioitua videolle niin ala-arvoisen epävakaasti, mutta harjoitus tekee mestarin ehkä tässäkin asiassa. Mutta tässä pienen pieni näyte, tämä on tosin tosi pliisua ja hidastempoista touhua:


Sitten vielä Pikku-Duken vähän epävakaat kirmailut:


Salkun kurarupihoito uudella ohjeella on tehnyt jo nyt ihmeitä kahden päivän jälkeen. Vetramil-voide on muuten myös todella hyvä tuote, suosittelen kokeilemaan melkein vain mihin iho-ongelmaan. Lisäksi tuntui, että kun näytin Salamalle sitä sulfapurkkia, niin ihottuma alkoi rapistumaan pois... Hyvä näin. :)

2 kommenttia: