torstai 13. joulukuuta 2012

Hyvää joulua Martzalle

Canon EOS D1100
Oli pakko kopioida tämän postauksen idea Tarulta, mutta se osui ja upposi ja mikäpä siinä, kun pukin kanssa sovittiin, että posteljooni tuo vielä ennen joulua minulle yhden jutun... o:) Sitten kootut selitykset: Vanha Sonyn vastaava kameramme, joka muuten on itseasiassa Nikon oma, alkaa olemaan jo elämänsä ehtoopuolella ja uskollinen kameravirhe-ongelma piinaa jatkuvasti. Lisäksi sen korjaaminen maksaisi mansikoita. Sen automaattitarkennus ei toimi ja täten se jättää joka toisen kuvan ottamatta ja tilttaa kokonaan. Sen jälkeen on irroitettava akku ja/tai muistikortti ja aloitettava alusta. Sen lisäksi uusimpana pikkuvikana se rajaa kuvan alareunasta ison osan pois, vaikka kamera olisi jalustalla tukevasti paikoillaan. Mitään ammattikalustoa en kaipaa tähän sarjatulella kuvaamiseen, mutta toimiva järjestelmäkamera olisi tosi kiva!

Saattaapi siis olla, että joulun jälkeen blogi täyttyy entisestään kuvilla, haittaako..? ;) (toivottavasti vähän parempilaatuisilla jopa.)


PS. Sivupalkin kuvakaruselli on muuten päivitetty! :)

2 kommenttia:

  1. Minua ei ainakaan haittaa että kuvia tulee lisää! Kuvat saisivat olla pikkusen valoisampia, kun kummatkin pojat ovat mustia niin meinaavat jäädä vain mustiksi plänteiksi noihin kuviin. Eli jos vaan yhtään osaat kuvanmuokkausta niin lisäisin vähän valoa kuviin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama homma harmittaa täällä... :( Myös aavistuksen valoisampia kuvausilmoja odotellessa, pikkasen haastava tuo reippaasti liikkuva musta objekti valkoisella taustalla... :)

      Poista