tiistai 25. joulukuuta 2012

Jouluaaton puuhat


Heti jo alkusanoina: Pieni, rauhallinen ja onnistunut jouluaatto takana - kerrankin. :)

Jouluaaton aamu alkoi kuitenkin sikäli suuren stressin alaisena, kun heräsin jo klo 3.30 aamuyöllä etsimään naapurin kissaa. Sitä ennen tosin viskasin pojat ulos ja tein tallihommatkin - sikäli vinha fiilis, kun talli on tiptop jo ennen klo 4.30... Mutta tosiaan, lupasin hoitaa kahta viehättävää kissaherraa nyt joulun ajan ja aatonaattona toinen kissoista lähti ihan luvan kanssa ulkoilemaan. Sitä ei kuitenkaan kuulunut takaisin suuretsinnöistäni huolimatta. Sain vähän käyttöohjeita sen etsintään ja tänään, joulupäivän aamuna, kisu löytyi puuliiterin välikatosta! Huh, joulu pelastettu!

Toinen ihan huippujuttu on se, että kaikki saivat olla ainakin aaton terveinä. Niin me ihmiset kuin hevosetkin. Blogin pitkäaikaisimmat lukijat varmasti muistavat etäisesti meidän viime joulun...

Eilen minun työpäiväni jälkeen hevoset saivat Nikolta joululahjaksi näkkileipää ja sen jälkeen suunnistimme Nikon vanhempien luo syömään ja availemaan lahjoja. Pukki toi minulle vähän, mutta laadukkaasti asioita. ;) Tosin täällä julkaisemani lahjalista ei ollut kantautunut pääpukin suuntaan ollenkaan, vaikka Niko aina kuittaileekin näistä blogijutuistani minulle milloin mitenkin. ;)


Salkku ja minä saimme Tarulta pinkkiin vivahtavan huovan. Se on ihana! <3 Se onkin Salaman ensimmäinen ihan ikioma huopa. Myös uusia patakintaita saatiin parit kappaleet, molemmille omat värinsä ja suklaata pukki toi hurjan paljon. Osa on jo tässä vaiheessa tuhottu, joten ne eivät päässeet kuvaan. Lisäksi paketeista löytyi pari koristetyynyä, toinen huivi sekä unohtamatta tietenkään omia hankintojani eli mm. uutta kameraa. :)

Helguli löysi uuden jemman itselleen joulukassista.
Teinikaksikon joulu sujui myös rauhallisissa tunnelmissa. 

6 kommenttia:

  1. Voi, nyt vasta luin minkälainen joulu teillä on ollut viime vuonna. Osanotto Fannin poismenosta näin jälkikäteen. :( Minullahan on myös suikkulainen tamma tallissani, ja minulla on ollut onni kulkea sen kanssa yhteistä taivalta 22 vuoden ajan. Kovasti Pörrissä on samaa näköä ja luonteessakin taitaa olla samaa kuin sinun Fannissasi oli.

    Mutta onneksi teillä nyt oli onnellisempi ja rauhallisempi joulu! Kaikkea hyvää myös tulevalle vuodelle toivoo Anna hevosineen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viime vuotta surkeampaa joulua saa tovin hakea. Siinä jälkimainingeissa iski tapaninpäivän myrsky ja piiitkä sähkökatko, ihan huippua. Mutta nyt on sekin koettu. :/

      Kieltämättä teidän "mummossa" on paljon samaa kuin Fannissa, joka muistutti paljon isäänsä. Puolen vuoden aikana ehdin kiintymään myös sen kiehtovaan luonteeseen, joka oli äärimmäisen herkkä ja silti tarvittaessa mentiin vaikka harmaan kiven läpi.

      Poista
  2. Onko tuo huopa Eskadronin uusinta mallistoa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Arvaisin ja uskoisin että on :)

      Poista
    2. Marjutille sen nyt jouluksi valikoin, mutta en mää tiedä mitä mallistoa tuo on. Värin perusteella täysin valittu! :)

      Poista
  3. Heitin Liebster blog -haasteen: http://reetuli.blogspot.fi/2012/12/ensimmainen-oppitunti.html

    VastaaPoista