tiistai 4. joulukuuta 2012

Mikki Hiiri

Sitten on vuorossa päivän sarkasmiosuus:

Mikki Hiiri 4.12.2012
Saanko esitellä meidän "tiimin" pienimmän jäsenen? Tai no, niitä on varmasti useampia, mutta oman mielenrauhani säilyttämiseksi ajattelen kultaisen lapsellisesti, että Mikki Hiiri on ainut lajiaan meillä ja siksi niin kovin erikoinen. Olikin kova paikka, kun Duken vesikiposta löytyi viime viikolla hukkunut hiiri. Olin jo lähes surun murtama, mutta hiirulainen oli kaiketi noussut kuolleista ja löytyi tänään Salaman Peacemaker-säkistä kahteen otteeseen. Hiirulaisella on nyt mukavat oltavat, kun tuo yksi avattu säkki ei mahtunut kannelliseen rehuastiaan, joissa muuten säilytän kaikki rehut juurikin pienten kutsumattomien vieraiden takia.

Mikki Hiiren (sekä sen pikkuserkkujen ja kummin kaimojen) tehtävänä on testata minun reaktiokykyäni heppojen ruokia tehdessä ja jakaessa sekä lisäksi Helga-kissan viriketoiminnan ylläpito on pitkälti Mikin vastuulla. Harmi vain, että kissa ei juurikaan ulkoile näillä pakkasasteilla. Myös seinäeristeiden järsiminen ja murustaminen pitkin satulahuoneen lattiaa kuuluu pienen jyrsijäystävämme työnkuvaan. Silloin tällöin Mikin lajitovereiden kantaa karsitaan loukulla, johon nuo pienet suloiset ystävät harvinaisen usein lankeavat.

Kissamme Helga. 

3 kommenttia:

 1. Ihana toi kissa kuva! :D Ei näytä kovin innokkaalta hiirestäjältä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hiirestää sen verran kuin on pakko, eli häntä on pidettävä aavistuksen verran nälässä ja toivoa, että säät ovat suosiolliset! :D Siskonsa Justiina oli ihan eri maata, toi kerran tunnin sisään kahdeksan hiirtä ja yhden sisiliskon.

   Poista
 2. Isomahainen kissa :DD

  Mutta ihana tuo hiiri<3

  Pikku nappisilmä :)

  VastaaPoista