maanantai 31. joulukuuta 2012

Paljon pinkkiä


Joskus minusta tuntuu, ettei aikuisikä ole ihan minun juttu - ainakaan silloin, kun on pinkkiä tai liilaa näköpiirissä. :D Siispä luvassa on vuoden viimeinen kunnon hömppäpostaus, koska 1. meillä on nyt sata lukijaa (jipii, kiitos!) ja 2. koska löysin vihdoin oikean värisen (ihanasupermahtavaihkun) Eskan harjakassin meille! Samalla kurkistetaan, mitä arkisia hoitovälineitä ja -tarvikkeita meillä käytetään. Ihan kirkkaanpinkki tuo kassin fuchsia ei ole, vaan sellainen korallinpunaiseen vivahtava sävy. Kelpaa kuitenkin meille. :)


Ensimmäinen pullosatsi. Vasemmalla lähinnä kesäosaston tavaraa eli hyväksi havaittu tervarasva, Effolin hyönteismyrkyn näytepullo ja täsmäase Off Teho, lisäksi löytyy letityskuminauhoja (vaaleanpunaisia tietty), Relaxant hoitovoide ja joku Effolin kaviorasvanäytepurkki.


Harjaosasto: Lähinnä käytössä Magic Brushit (lila on Salaman, pinkki Duken) sekä yläreunassa oleva dandy.
Lisäksi kaviokoukku ja harjaharja ovat käytössä päivittäin.


Kassin sisällä on vielä tasku kynille ym, sieltä löytyy myös poitsujen kuumemittari ja sakset, jotka eivät nyt ikävä kyllä päässeet kuvaan. Ne ovat turkoosit, eli vähän yllätystä tähänkin. :D


Toinen pullo-osasto: Vasemmalla ihan paras Effaxin nahanpuhdistusaine, seuraavana Effolin kätevä Fly Blocker, pikkunaarmuihin Horsepowerin haavaspray ja viimeisenä Effolin ihan ok SuperStar-Shine kiillotusaine.


Ja kaikki kasattuna samaan pakettiin. :)


Loput purkit, putelit, tarvikkeet ja muut pikkuvarusteet ovat varastoitu oikean värisiin koreihin peltikaappiin. Sieltä löytyy mm. lampaankarvakokoelmani, isommat pullot ja putkit, kannukset, heijastimet ym.

Sokerina pohjalla Salkun ruåtsalainen kamu, Ikeasta löydetty sirkusponi lilassa takissaan.

Rauhallista uutta vuotta kaikille!
Me jäämme ihailemaan raketteja kauempaa ja samalla mietin seuraavaan blogijuttuun vähän varovaisia tulevaisuuden suunnitelmia. Niistä lisää sitten ensi vuonna! :)

3 kommenttia:

 1. Toimiiko noi Magic Brushit hyvin ? Olen nimittäin itsekin meinannut ostaa sellaiset, mutta olisi kiva kuulla ensin mielipiteitä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toimii! En enää juuri muita harjoja käytäkään... ;)

   Meidän pojat eivät tykkää minkään valtakunnan kutittelusta, mutta tuo MB on sopivan jämäkkä ja tiuhat piikit irroittavat pölyä ja likaa pitkästäkin turkista hyvin. Lisäksi sitä voi käyttää hikiviilana ja ne voi myös pestä 60°C, eli ovat myös aika hygieeniset.

   Poista
  2. Oijoi, lähdempä tästä heti Agri Maketiin, kunhan kaupat aukeaa ja tulee lisää rahaa ! :D

   Poista