torstai 6. joulukuuta 2012

Uusi banneri ja pikaiset kuulumiset

Taannoinen banneriepätoivoni tuotti tulosta: Meillä on nyt uusi lila banneri, jättisuuri kiitos Suville! Hänen supersuloisia miniponejaan pääsee kurkistamaan Suvin Ponielämää-blogista. :)

Mitä muuta kuuluu meille? No, edellisen postauksen päätähti, Mikki Hiiri piti isommat bileet edellisyönä ja siitä kimpaantuneena jätin kissan satulahuoneeseen päiväksi. Lopputuloksena kaksi kaatunutta rehuastiaa ja kauhea sotku satulahuoneessa. Hiiri sen sijaan löytyi rapistelemasta seinän välistä - elävänä siis.

Salaman sulfakuuri alkoi eilen illalla ja varsa söi, hengitti ja puhisi valkoista jauhetta suuren draaman kera. Tänään aamulla sama juttu, meinasin jopa myöhästyä töistä, kun Salkku ei suostunut heti syömään kaikkea. Täytynee koittaa porkkanatemppua, se toimii aina. Mutta jos jotain hyvää, niin sain myös eilen hoidettua sen kirotun takajalan, jolla se on potkaissut minua jo kolmena päivänä peräkkäin. Salkku ei myöskään hermostunut, kun kaadoin desinfiointiainetta aika reilulla kädellä sen turkkiin, edistystä siis!

Löysin muuten vihdoin melko edullisesti Dukelle lilat pehmusteet sen valjaisiin. Ne ovat olleet haussa jo pitkään ja nyt vihdoin tärppäsi. Täytyy ottaa kunnon kuvia niistä, kun posti ne tuo. Duksusta tulee aika lila valjakkoponi! Pitäisiköhän tulevat kärrytkin tuunata hiukan sävy-sävyyn? Vihdoin myös ilmat ovat lämmenneet hieman, joten päästään vähän puuhastelemaan varsojen kanssa jotain pientä ilman, että jäädytään kuoliaaksi alta aikayksikön.

Nyt on taas aika myös toivoa jotain erikoispostauksia! Minulla koittaa pian useamman päivän vapaat ja sormet syyhyten odotan, että pääsen vähän kirjoittamaan rastiin jääneitä juttuja. Osa edellisessä blogikisassa ehdotetuista jutuista on myös pääsemässä toteutettaviksi.

Mitäs pidätte uudesta ulkoasusta?

4 kommenttia:

 1. Ihan kiva banneri, violetti väri sopii tähän blogiin hyvin. Mutta minusta tuo "Martzun hepat" saisi olla näkyvämmin, nyt se vähän hukkuu taustaan. Lisäksi minua häiritsee ihan suunnattomasti, kun Salaman pää on tuon valkoisen raamin alla! :D Olisi huomattavasti paremman näköinen, jos se olisi kuten Duken pää, eli ihan tuossa päällä. Tämmöisiä terveisiä voisi kerto banneri tekijälle :)

  -E

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Kappas, en huomannutkaan tai oikeastaan ajatellut tuota valkoista "nauhaa" sen enempää, tein pieniä muokkauksia. ;) Kaikki kunnia silti tekijälle! :)

   Poista
  2. Lähetin sulle muokatun version tosta :) Mulla on toi tallennettuna silleen et kaikkien värien jne. vaihto onnistuu kahdella klikkauksella, eli kaikki parannusehdotukset otetaan kyllä vastaan :)

   Ja muillekkin voin toki bannereita tehdä jos jok haluaa :)

   Poista