perjantai 21. joulukuuta 2012

Ohjasajoa x 2

Duksu protestoi paikallaan olemista.
Tai no, jos ihan totta puhutaan, niin Duken kanssa otettiin lyhyt pätkä ohjasajoa ja Salaman kanssa tutustuttiin siihen vasta ensi kerran hyvin etäisesti ja pikaisesti. Kuvaajakin meillä oli, mutta iltapäivän jo pimentyessä kuvat ovat tosi huonolaatuisia. Tällä kertaa myös pieni sensuuri iski kuvissa näkyvään ihmiseen, koittakaa kestää ja kuvitelkaa siihen naaman paikalle jäätynyt majava, sen jälkeen ymmärrätte, että miksi näin on parempi. ;)

Duken viime ohjasajokerrasta on kolmisen viikkoa. Tänään se oli jälleen ihan tohkeissaan lähdössä "duuniin", mutta oli yllättävän maltillinen silti. Tehtiin vain pari kierrosta pihassa ja puolikas ympyrä kentällä (siellä oli minun jalkineille liikaa lunta), poni toimi (tietenkin) kuin ajatus! Tulevaisuudessa pysähdyksiä täytyy treenata, ne tuppaavat nyt olemaan nuorelle orhille kova pala. Hiljaa hyvä tulee ja nyt poniini pääsi heti talliin, kun tepsutteli niin sievästi ja kiltisti. Jännesuojat puettiin jälleen ihan vain hifistelyn takia. ;)

Mutta osaa hän seistä välillä nätistikin. :)
Töpsötitöps.

Ei tää niin vakavaa saisi olla.
Salaman juoksutusvyö (lue: valjaat) saapui tänään postissa myös. Tilasin samaan pakettiin myös ohjat, mutta ne olivat jääneet jälkitoimitukseen. Siispä "jouduttiin" vain kokeilemaan vyötä, mutta herkälle ja dramaattiselle Salamalle siinäkin oli paljon ihmeteltävää. Sen päivän ohjelmanumero olikin kävellä se selässä ympäri pihaa. Ensi kerralla kokeillaan myös ohjia niin, että avustaja (vapaaehtoisia?!) kävelee ohjat kädessä perässä. Siitä sitten hiljalleen siirrytään eteenpäin. Vyö oli itsessään vähän iso ja tein vasta sovituksen jälkeen siihen lisää reikiä, sen takia vyö retkottaa kuvissa huopineen päivineen vähän takana. Vaikka se ei ollut edes kireällä, reagoi se tuttuun tapaan potkimalla vauhdikkaasti joka suuntaan, kun laitoin vyötä kiinni.

Rennosti kuitenkin käytiin pienen pienellä kävelyllä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti