lauantai 29. joulukuuta 2012

Taianomaisen aamupäivän huumaa


En malttanutkaan jättää tämän päivän kuvasatoa vain yhteen postaukseen... Tänään on tämän vuoden viimeinen lauantai ja täten myös pojat täyttävät periaatteessa tiistaina jo kaksi vuotta. Iik!

Vaikka ulkona onkin taas vähän synkkää, on talvinen luonto jotenkin niin kaunis. Niin oli poikien mielikin, kun kiusasivat toinen toisiaan jälleen minkä ehtivät. ;)

Tästä se aina alkaa - jompi kumpi puree kintereeseen ja toinen kiukustuu siitä. ;)
Painitaanko?
Eipäs kun laukataankin täysiä toiseen päähän. :D
Odota mua!
Hih, anna tulla vain!

...ja taas mennään portille.
Ja taas takaisin pellolle.
Välillä hengästyttää.

Uudenvuodenaatto lähestyy kovaa vauhtia. Miten teillä valmistaudutaan siihen talleilla? Itse otan hevoset sisään tavallista aiemmin, noin klo 17 ja ne saavat valaistussa tallissa viettää sitten pitkälle yöhön heiniä syöden. Tämä on meidän ensimmäinen vuodenvaihde näiden nuorukaisten kanssa, joten en ollenkaan tiedä, miten ne reagoivat jatkuvaan paukkeeseen ja raketeihin. Mikäli vanhat merkit pitävät paikkansa, "sota" alkaa jo puolen päivän jälkeen, ikävä kyllä... Aikaisempina vuosina vain tallin vanhin eli Tomppa pelkäsi raketteja ja oli aina viikon verran poissa tolaltaan vuodenvaihteen jälkeen. Itse aion olla vähän ylisuojeleva ja olla yksin kotona mokoman juhlan, vartioimassa hevosiani tietysti. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti