maanantai 13. tammikuuta 2014

Nyt on nastat!


Hieno aurinkoinen ilma. Se oli hienoa niin kauan kunnes työnsin nokkani ulos ja totean kylmyyden (-15°C) pureutuvan luihin ja ytimiin - se on talvi nyt, vihdoin ja viimein. Olisi voinut kyllä jäädä väliin tänä vuonna, toppavaatteet olivat ihan hyvässä jemmassa vaatekaapissa. ;)


Pojilla oli kengitys tänään. Tai siis itseasiassa Salamalla. Duke jäi vielä ilman menomonoja, kun kyydistä ei löytynytkään tarpeeksi pieniä kenkiä sille. Ensi viikolla uusi yritys.

Salama käyttäytyi ihan hyvin. Heinäkasa nenän eteen ja kengät jalkoihin, näytti ainakin helpolta. ;) Pikkasen hukassa tuo pikkuruuna oli toimenpiteen jälkeen, kuopi pitkään tarhassa maata ja ihmetteli uusia ulottuvuuksiaan ja ennen kaikkea sitä ääntä, minkä se nyt saakaan aikaiseksi kavioillaan. Ihmeellistä on pienen hevosen elämä.

Salaman ensimmäiset kengät, joissa neljä hokkia per kenkä ja Tomppa-vainaan vanhat tilsakumit edessä.

6 kommenttia:

  1. Minkä kokoiset kengät Duke tarvitsee ? Meillä Popilla 6x0, hirmu pienet verrattuna Josen kolmosiin. :D Ja pakpakko muuten kysyä, etkö pelkää haavereita kun nuo varsat painivat niin paljon ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmaan jotkut 6x0 menee Dukellekin, nyt vaan kengittäjä muisti koon vähän väärin ja mukana oli hilppasen liian isot monot. :)

      Toki haavereita voi tulla, mutta punnitsin hyödyt suuremmiksi kuin haitat. :) Duke aloittaa pikkuhiljaa treenit ja sen kaviot eivät kestä, Salama taas on sen verran höntti, että kolme kaatumista jäätiköllä riitti minulle...

      Poista
    2. No totta on parempi pysyä jaloillaan, kuin liukastella. :)

      Poista
    3. Jep. Eka päivä meni ainakin hienosti. :D

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Jep! Kotoisa olo taas, kun saa kytätä irtokenkiä. B)

      Salami oli aamulla taas niin mainio. Ei ole kuopinut taas pitkään aikaan käytävällä ollessa, mutta tänään veti ihan Pohjanmaan kautta ja ruopi käytävälle kivat hokkipliisut... Se ääni oli sen mielestä niin kiva. ;)

      Poista