perjantai 3. tammikuuta 2014

Voihan Rambo minkä teit


Postilaatikossa odotti tänään positiivinen yllätys: Paketti, joka piti sisällään Salaman uusimmat releet, Rambo Micklem Multibridlet siis.


Päiväheinien jälkeen Salama pääsi heti koekaniiniksi. Ikävä kyllä hyvin pian kävi selväksi, että nämä ovat väärää kokoa. Salamalla on vähän hassun muotoinen pää: Leveä niska, mutta kapea turpa. Vaikka niskahihnaa lyhensi, jäi turparemmi silti väljäksi ja se asettui auttamattomasti väärään kohtaan eli painamaan nenään, vaikka sen pitäisi tulla ylemmäs. Vastaavasti taas oikeassa kohdassa turparemmi painoi poskiluita ja toinen alaremmi asettui vaihtelun vuoksi väärään kohtaan. Ikäväksemme siis Salaman lottokuponki jäi tällä kertaa tyhjäksi ja nämä suitset etsivät nyt uutta kotia tarpeettomina. Nyyh.

Kuinka monien suitsien mukana saa ohjeet DVD:llä?! :D

11 kommenttia:

 1. Voi ei, olipas harmi :( Oon tälläsiä suitsia katsellut jo pitkään, mutta ovat kyllä liian tyyriit mun lompakolle tällä hetkellä :D Mutta mahtavat olla kyllä mukavat hevoselle. Mutta tosiaan, aika eksoottista saada DVD suitsien mukana :D hohoh

  http://pirinransu.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helpot pukea kyllä ja kiva ominaisuus tuo muunneltavuus! Siksi niihin satsasinkin. Uskon kuitenkin, että Salaman kuupalle ne eivät välttämättä kokoa pienempänäkään istu... Harmi.

   Tosin yksi myytti pitää heti korjata: Yhtä ärsyttävät ne olivat päässä Salaman mielestä kuin tavallisetkin suitset. Ihan samaan malliin se hankasi päätään suitsien kanssa, eikä ollut edes kuolaimia suussa silloin. :)

   Poista
 2. Voi harmitus :/ Odotin oikein että koska saat nämä sovitettaviksi ja tulee tämä postaus :)
  Minkä kokoiset nuo olivat jotka ostit? Itse haluaisin jättipää ruunalle jonain päivänä tuollaiset mutta juuri tuo kokojuttu mietityttää, jokuset xfull riimut ja suitsetkin on olleet pieniä niin en tiedä uskaltaako noin hintavia hankkia vaan todetakseen ettei sovi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin harmittaa. :( Mut en tiedä satsaanko pienempäänkään kokoon, koska näissä niskaosa oli ok, mutta turparemmi ei, myös nuo kuolain"koukut" karkaavat liian ylös. Katsellaan. Nämä ovat siis kokoa large horse. Salaman pää on full-kokoinen, jotkut isot cob-kokoiset päitset mahtuvat myös. X-full on sille varmasti liian suuri.

   Poista
 3. hei onkos tuon Blogikisa 8.-31.12.2013:n voittaja jo arvottu? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei vielä, se odottaa magneettikenttien oikeaa asettumista vielä... ;) Toisin sanoen arvonta tapahtuu lähipäivinä. :)

   Poista
 4. Olisin kiinnostunut noista suitsista. Laitatko vaikka sähköpostia weppunen@gmail.com. :)

  VastaaPoista
 5. Ootko jo myynyt nämä? Jos et, laita s-postia hanna.eliasson@abo.fi :) olen kiinnostunut jos on full koko!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Suitset ovat löytäneet jo uuden kodin. Kooltaan tuo large horse vastaa jotain fullin ja x-fullin väliltä.

   Poista