tiistai 14. tammikuuta 2014

Miinus kakskyt (kuvia)


Tässä hyytävää kylmyyttä vastaan kolmatta tusinaa enemmän tai vähemmän vauhdikasta kuvaa, olkaa hyvä!

Tämmösiä ahdistavia kaapuja...
Melkein edustava yhteiskuva..?
Se oli hämäys. Tämä on lähempänä todellisuutta. ;)
Pakkasukko.
Kerrospukeutuminen on pop.















Dyyk rautatankilla.
Tapiirin alalaji, peitinkarvaa sään mukaan vaihtava dukiiri on n. 100cm korkea ja vähintään yhtä leveä kavioeläin.

Urheiluhetken jälkeen maistuu lämmin vesi.
Sula-kuppi on ollut ihan huippu! Harmittaa, etten ole osannut aikaisemmin hankkia sitä. 
Hauskaa pakkaspäivää kaikille!

8 kommenttia:

  1. No huh, jopas teillä on kylmä! Täällä korkeintaan yöllä painuu juuri ja juuri pakkaselle ja päivät sitten sataakin vettä.... Viikkoon mahtuu kuitenkin aina muutama todella kaunis aurinkoinen päivä - onneksi! Ei tätä mutavelliä muuten jaksaisi... Kumpparikelit siis :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä oli kivat plussakelit aina tähän viikkoon asti. Talvi tuli ikävä kyllä kertaheitolla. :D Tosin aurinko paistaa pitkästä aikaa, se oli piilossa varmaan 3kk. :)

      Poista
  2. SULA-juomasaavi on kyllä ollut hintansa väärti. Pakkanen ollut pahimmillaan -30, ja silti veden pintaan kertyy vain pieni kerros riitettä. Aikaisemmin neljän tunnin ruokintavälillä saavia sai hakata vasaralla, että sai jäät irti vastaavilla pakkasilla. Lämmintä vettä en siihen vaan ole kuskannut, ettei kupin oma lämmitys mene pois päältä, mutta kyllä tuo viileäkin vesi tuntuu kelpaavan (paitsi ei Vilmalle, mutta se onkin karsinassa ja sankojuotolla :D).

    Huonona puolena se, miten lämmin kuppi on sulattanut lumet ympäriltään, ja on sen takia syvällä lumihangessa! Nestan pitkine koipineen on vaikea yltää juomaan, jos veden pinta yhtään laskee. Pitänee tarttua pistolapioon ja hakata tamppautuneet lumet siitä kupin edestäkin pois, ettei juomista varten tarvitse vääntyä akrobaattisiin suorituksiin. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, näen sieluni silmin kirahvi-Nestorin taiteilemassa juotavaa. :D Jossain nettipalstalla näin kuvan, kun joku oli nostanut saavin kuormalavan päälle, oli vähän korkeammalla.

      Mä vien aamulla ja päivällä ulos vettä ja yöksi talliin molemmat saavat vielä saavillisen kuumaa. Hyvin kelpaa kaikki, siinä välissä lipittävät "kylmääkin" tuosta Sula-kupista.

      Poista
  3. Mistä toi kuppi on siis ostettu?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse tilasin omani Savenmaan verkkokaupasta, mutta niitä saa nykyään Agrimarketeistakin. :)

      Poista