sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Joulukuun blogikisa


Hyvää kannattaa odottaa, eikö vain? ;) Tässä vihdoin tulokset joulukuun blogikisaan!

Arvon raati, johon kuuluivat minä, Polle-kahvikuppi ja nälkäinen Helga-kissa ovat saaneet vaikean päätöksen tehtyä. Kiitos kaikille osallistujille, jokaisen tekstissä oli totuuden siemen viljeltynä ja täsmälleen oikeita pointteja. :)

Päätös ei todellakaan helppo, mutta voittajatekstin avainsanoja olivat osuvat adjektiivit erityisesti Salamasta. Pariin lauseeseen oli kiteytetty kaikki olennainen:

"Salama vaikuttaa hevoselta joka on ns. yhden ihmisen hevonen. Kun ruunan luottamuksen voittaa, on se todellinen Ystävä. Vieraita kohtaan ehkä hiukan epäileväinen, mutta kiltti kuitenkin. Salkku on myös hiukan heliumpallo toisinaan, mutta toisinaan myös kovinkin jalat maassa tyyppi. Vaikuttaa hevoselta, jonka kanssa ei tule tylsää, ja hevoselta josta voi saada pitkäaikaisen Ystävän.

Duke on joka ponitytön ja -pojan unelma poni! Kiltti, rauhallinen, mutta omalla moottorilla toimiva herrasmies. Nopeasti oppiva ja sulonen kuin mikä! "

Erikoismaininnan saa seuraava teksti, jonka kirjoitti Seija P.:

"Ovat niin poikaasia molemmat. :) Nuo palloleikit varsinkin. Energisiä ja leikkisiä.
Duke on PONI! Varsinkin tuo uusimman postauksen kartta Duken osalta vahvistaa sitä kuvaa. (Toim.huom. Linkki ko. postaukseen tässä) Ruoka ensiksi ja toiseksi ja kolmanneksi, jaa olikos tässä elämässä jotain muutakin tärkeää? Olen saanut sen käsityksen, että Duke on myös aika helppo opetettava, koska ajoharjoitukset on menneet hyvin.

Sattuneesta syystä olen kiinnittänyt huomiotani enempi Dukeen ja en ole ihan kaikkia Salaman juttuja lukenutkaan. Mutta sen käsityksen olen saanut, että se vaatii sinulta rauhallisuutta ja pitkäjänteisyyttä. Mutta ehkäpä sen kanssa edistymisestä tulee myös itselle isompi onnistumisen tunne?"

Nimenomaan - onnistumisen tunne on valtava, kun Salama tekee asioita ajatuksen voimalla. Vastaavasti pettymys ja epäonnistumisen fiilis ovat valtavia vuoria, jos jotain ongelmia tulee. Mutta onneksi meillä on Duke, pieni ja pippurinen ponipoika, joka ei pelkää mitään eikä ketään. Sille kaikki on ihanan helppoa - ja jos ei, niin asia on selvitetty yhdellä pikkupukilla tai syvällä huokaisulla, riippuen vähän tilanteesta.

Onnea voittajille ja kiitos edelleen kaikille osallistujille, teitte tästä päätöksestä todella vaikeaa osuvilla teksteillä. :) Kärkikaksikko saa sähköpostia lähipäivinä aiheen tiimoilta.

1 kommentti: