lauantai 11. tammikuuta 2014

Normipäivä hiekkalaatikossa (video)

Leikitäänkö pitkästä aikaa pallolla?

"Joo!" sanoo Salama. 
"Leikitään yhdessä" toteaa Salama, joka on hyvin lojaalilla päällä tänään.
"Ourait" sanoo Duke ja nappaa pallosta kerran kunnolla kiinni. 
(Lepää rauhassa pinkki jättipallo)

No, lystiä piisaa näistäkin. Pienen vetokisan jälkeen molemmille irtosi omat rievut.
Salama yrittää nousta ilmaan...
Kun taas Duke vetää kevyen 10min laukkatreenin riepu suussa. 
Tämä video ehkä kertoo kaiken oleellisen?


Rauhallista viikonloppua kaikille!

12 kommenttia:

  1. Tommosen jumppapallon käyttö näille hevosille on varmasti parhaita ideoita ikinä!(tosin ei mikään kestävä sellainen) mitenköhän siitä pallosta saisi vahvemman? Joku kangas päälle tai vastaavaa? :)

    Meillä ruunalla oli viime vuonna myös ja sekin meni rikki, tosin silloin kerrasta. Tänä vuonna pakko ostaa uusi jos vaikka varsatkin innostuisivat tai koko lauma! On kiva lukea näitä tekstejä ja blogi on huippu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä oli nyt abouttirallaa 20. pallo, minkä nämä tuhoavat... Tämä iso pinkki oli vielä oikein hevospallo, Börjesiltä ostettu. ;) Aiemmin olen kantanut kirppiksiltä, Biltemasta ym. halpis-jumppapalloja kotiin ja niistä on hetken aina riemua. Kerran väsäsin Ikea-kassista suojuksen, mutta ei sekään kauaa palvellut. Joku vahva kangaspäällinen olisi hyvä kyllä. :D

      Poista
  2. Pakko kysyä tulisko tollasesta pallosta vahvempi jos jesaria laittais päälle? :D sehän nyt kestää melkein mitä vaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, hauska idea! Sit pitäis tarkkaan kytätä, ettei tyypit syö sitä jesaria, kun innostuvat nyppimään sitä. :D

      Poista
  3. :D Voi pojat! Meillä jumppapallo aiheutti lähinnä kammoksuntaa Vienan osalta ja evvk-ajatuksia muilta. Leikki Vilma sillä jonkun kerran, siss juostessaan kävi palloa potkaisemassa tai turvalla törkkäämässä, sillon vuotiaana. :D Mitään vastaavaa pallohulluutta ei siis meilläpäin esiinny, ehkä ne on noi poikahevoset, joita jalka(kin)pallon pelaaminen enemmän kiinnostaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täs olis kiva, jos olis pari tammavarsaa seassa, niin näkisi miten suuri tuo sukupuolien värinen ero onkaan... :D Mutta pojat ovat poikia, niin hyvässä kuin pahassakin. ;)

      Meillä muuten aikaisemmin aikuiset hevoset pelkäsivät jumppapalloa kuollakseen. Hennu ja Tomppa ainakin. :DD

      Poista
  4. Jossain olen nähnyt matonkuteesta virkatun päällisen jumppapallolle. Sun pitää semmonen askarrella seuraavaan palloon =)

    VastaaPoista
  5. Ahahhahaa, ihanat :D Jotenkin koomisen näköistä, kun toinen juoksee hevaten pallon kanssa ja yksi seisoo keskellä :D <3 Mistä ostat noita palloja? Ransu niistä tuskin kiinnostuu, mutta koira sen sijaan voisi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Salama on ottanut tuon paikallaanolon ihan kirjaimellisesti. ;) Duke taas on ihan oma itsensä eli palloilee pallojensa kera pää kolmantena jalkana.

      Palloja olen ostanut tähän mennessä mm. Börjesiltä, Biltemasta, kirppiksiltä ym., mistä nyt on suht edullisesti sattunut löytymään. Tämä pinkki oli tavallista isompi (halkaisija 100cm), muuten ne ovat olleet jotain 50-80cm väliltä kooltaan. Meidänkin koira alkuun tykkäsi niistä, mutta into lopahti jossain kohta.

      Poista