maanantai 6. tammikuuta 2014

Loppiainen tänään ja vuosi sitten


Tasan vuosi sitten Salama ja Duke näyttivät tältä:

6.1.2013
Tänään sitten tältä:

6.1.2013
Lisää viime loppiaisen leikkikuvia pääset tietenkin katsomaan vanhasta blogipostauksesta. Varsat ovat kasvaneet, mutta leikki sujuu lähes yhtä sukkelasti vieläkin. :)


Evvk. Me ollaan teinejä. Salama on nyt mielestäni hyvässä lihassa. On laihtunut vähän eikä enempää saisi kadotakaan, kun varsa vielä kasvaa. Pääsi tuossa loka-marraskuussa vaan pullistumaan kunnon palloksi, minkä vuoksi olen hieman säännöstellyt sen heiniä ja vähentänyt väkirehuja. Se on syönyt nyt kuukauden verran Pavon Care4Life-yrttirehua ja Marstallin kivennäistä. Ruoka maistuu ja turkki kiiltää, joskin viime talvinen kutina on jälleen palannut. Samoin vuosi sitten pojat järsivät samaan aikaan vuodesta lauta-aitoja uuteen uskoon, sama kaluaminen alkoi taas... Siispä lisään jälleen sinkkilisän molempien ruokintaan, siitä oli viime vuonna hyötyä.

4 kommenttia:

 1. Vau, Dukesta on tullut komea nuori poni! Näillä shettiksillä tuntuu vuodessa tapahtuvan paljon, rumasta ankanpojasta voikin yllättäen kasvaa kaunis joutsen. Samaa huomattiin meillä, ei sitä takkuista luikkua varsaa tunnista ees tuoksi samaksi (läskikasaksi) poniksi, mikä tuolla tarhassa tallustaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vuodessa tapahtuu kyllä ihmeitä näiden nuorten kanssa! Duke on niin sievä nyt. Se on aina ollut vähän sellainen ruma ankanpoika, mutta tiedossa olikin, että siitä tulee iso ja kasvu tulee kestämään. Onkin nyt tosi iso, vähän jänskättää mitata se... Vielä kun pääsee aloittamaan treenin, niin saa maha(kin) uusia muotoja. ;) Salama on taas ollut kauhean nätti koko ajan, pieni ja suhkoht siro. Nyt sekin näyttää jo vähän aikuiselta. Omissa silmissä se on aina pikkuvarsa, hämmästyn aina kun joku sanoo sitä isoksi...

   Poista
 2. Onpas molemmat pojat kasvaneet hurjasti! Vau. Massaakin on tullut niin paljon lisää :) Ihunat.

  http://pirinransu.blogspot.fi

  VastaaPoista