torstai 23. tammikuuta 2014

Nastat osa II


Nyt sai rakas pieni Dukepallerokin omat ekat kenkänsä, Salaman oltua rautakengissään jo reilun viikon. Huh, hikeä pukkasi omistajalle narun päässä roikkuessa. ;)

Dukea otti vähän päähän tällainen touhu.
Ihana minikenkä ja -tilsakumi! :D
Salama haisteli Hööksin kevätkuvastoa kiinnostuneena.
Löytyyköhän sieltä jotain kivaa..? ;)

10 kommenttia:

  1. Oliko Duke kiltisti ? :) Onko tuo kenkä sille hitusen iso ? :) ei pahalla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Duke yritti etujalkoja laittaessa olla ponimaiseen tapaan tosi kekseliäs, mutta kyllä se kenkänsä sitten sai jalkaansa, vaikkei välttämättä olisi niitä halunnut. ;) Naulatessa yritti nykiä jalkaa, muuten oli siis ihan nätisti. Ensikertalaiseksi oli kiltisti! Omistajaansa enempi jännitti ponin metkut.

      Kenkä on ihan sopiva, itseasiassa kokoa 6x0. Duken kaviot ovat aika kuluneet nyt ja se olikin suuri syy, miksi se pitää kenkään saada. Lisäksi sillä on tosi ohuet kavionpohjat, eli aristaa herkästi kovalla tiellä jalkojaan. Kavio saattaa yhden koon verran kasvaa/vahvistua tässä ajan mittaan vielä. Eli Salama halusi alleen pitoa/nastat ja Duke kavioilleen suojaa. :) Nyt voi ponia aloittaa vähän treenaamaankin, jee!

      Poista
    2. Aika fiksu poni siis! :)

      Okei, kiitos paljon vastauksesta! Moni olisi ottanut kommentin negatiivisenä, mutta sinä se onneksi ymmärrät, kiitokset vielä kerran! :)

      Poista
  2. Ja yleensähän kenkiin jätetään hieman kasvuvaraa kavioille tai näin ainakin omalle ponilleni on tehty. :) Mielestäni on oikein sopivat kengät ihanalle Duke-poitsulle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta. Mieluummin hieman liian iso kuin liian pieni kenkä ja ahdas kengitys. Leveä kenkä antaa kaviolle tukea ja kavio vahvistuu näin.

      Shettikset ovat aika eksoottisia kengitettäviä, kun kengät ja naulat ovat suhteessa isoja kavion kokoon, nauloille on vähän tilaa ja joskus kuulemma kenkien naulanreiätkin ovat väärissä kohdissa. Siihen päälle vielä pieni nuoren ponin punnerrus ja lievä vastahakoisuus kriittisellä hetkellä. Mutta jos jotain kivaa, niin Duke osaa hienosti laittaa jalan sellaiseen telineeseen! :D

      Poista
  3. OMG noita tilsakumeja! Ylisöpöt :D Mutta täytyyhän nyt Dyykillä tietenkin olla tilsakumit ettei jää Salamaa huonommaksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, eikä tule sitten käveltyä korkkareilla... :D

      Poista
  4. Hienot on poposet! Ja suloiset... :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suloinen minityyppi tarttee omat suloiset menomonotkin. ;)

      Poista