perjantai 13. joulukuuta 2013

Duke proudly presents: Mysteeripussi


Tänään oli se päivä - kiukkuisesta Seija-myrskystä huolimatta - kun aurinko hieman vilahti ja sain ponin puettua mysteeripussin sisältöön. Meillä oli my little pony-päivä.

Duke sanoo, et tää on tyhmää, mut myöntää olevansa melko cool näissä vermeissä.
Seuraa johtajaa-leikki.
Pieni pörröpää.
Ihan katalogitasoista matskua ei syntynyt. ;)
Settiin kuului vielä suloinen neliöhuopa, jota Salama on myös ystävällisesti tässä esittelemässä.
Mokoma myrsky päätti käydä meilläkin ja yritti ottaa roskakatoksen mukaan kaakkoon. Poitsujen aita pisti vain hanttiin...

10 kommenttia:

  1. Oikun ihana tuo lila setti! Mistä hankittu? :)

    VastaaPoista
  2. Voi että, onpa suloinen setti! Sopii Dukelle kuin nenä päähän! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti.. :) Vähän erilainen yhdistelmä tuo lila-punainen, mutta ei mahdoton.

      Poista
  3. Voihan (ärinää murinaa) myrsky! :( Kaatuiko teillä yhtään puita ? Meillä kaatui heppatarhassa kolme puuta ja aidan ulkopuolelta yksi aidan + sähkölinjan päälle. Hepat viettivät tänään päivän tallissa. :/

    Ps. Duke on aika söpö liloissa vermeissään... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Arposin aamulla myös, laitanko pojat ulos vai ei... Päädyin laittamaan, kun eivät tuntuneet olevan moksiskaan, vaikka oksat lentelivät ja tuuli oli hurja. Salamaa lähinnä harmitti sen loimi.... Meillä on onneksi tarha sellainen, ettei siihen pitäisi kauhean herkästi osua kaatuva puu. Harmittavainen episodi teillä siellä taas!! :(

      Enpä ole muuten ennen siivonnut karsinoita, loimittanut hevosia ja putsannut niiden kavioita taskulampun valossa. Sähköt oli poikki 15h, tällä kertaa vaan sen verran.

      Poista
    2. Joo minäkin otsalampun valossa karsinoita koitin putsata...Ja hevoset ihmeissään, et miks toi ämmä ei laita tänne valoja vaan osoittelee lampulla silmään. :D Saatiin onneksi illalla sähköt, siivosin karsinat sitten vielä kunnolla.

      Poista
    3. Mä olin onnistunut ihan hyvin karsinoiden siivouksessa, seuraavana päivänä ei löytynyt mitään moitteen sanaa. :) Duken boxi on helppo siivota vaikka silmät kiinni, mutta Salaman loossi vaatii pientä keskittymistä.

      Meillä oli myös yksi läsipää klo 16 tarhan portilla odottelemassa mökin valoa päälle. "Täällä ei näe mitään, tee jotain" sanoi Salama.

      Poista
  4. Ihana setti!!!
    Ja surkia tuuli, ku vei aitaakin mukanaan >:(

    VastaaPoista
  5. Setti on kyllä aika ihku... :) Ja tuuli oli tosi tylsä, kaikkine extroineen. :/

    VastaaPoista