sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Viikonlopun TOP5 hetket


1. Minusta tuli eilen pienen pojan kummitäti.



2. Minun maailmani oli lauantaiaamuna hetken aikaa ihan oikeasti vaaleanpunainen.


3. Kiireestä huolimatta sekaan on mahtunut näitäkin hetkiä, kun voi vain olla ja ihmetellä.

4. Duke toimi jälleen 100% hyvin ohjasajotreeneissä. 





5. Silloin tällöin olen tehnyt Salaman kanssa selkäännousuharjoituksia porkkana- ja rapsutuspalkkiolla. Tänään oli taas yhden treenin vuoro, kaikki sujui hienosti. 

2 kommenttia:

  1. Lauantai aamuna oli kyllä niin vaaleanpunaista täälläkin että! Tuli ihan onnellinen fiilis kun aamuheiniä vei hevosille ja oli hiljaista ja kuuraista ja tämä vaaleanpunainen efekti. Onnellisia me heppojen omistajat jotka aamuisin saamme tämänlaisia hetkiä viettää. Hih mä katsoin että kukas sinne Duken selkään onkaan kivunnut kun ohjasajajan jalkakin oli kuvassa niin sopivasti että ensin luulin että tosiaan Duke jo ratsuksi ryhtynyt :) Ihania kuvia olit taas laitellut. Olet niin karehdittavan aktiivinen kuvien kanssa. Se on niin kivaa niitä katsella. Rapsutukset pojille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harvassa ovat ne hetket, kun kamera ei ole mukana. Sitten onkin orpo olo. :) Lauantaina piti ihan hakea kamera ulos, kun maisemat olivat niin kauniit. Kivaa vaihtelua monen harmaan ja sateisen päivän jälkeen.

      Dukelle on itseasiassa jo ratsastaja tiedossa. ;) Enää puuttuu satula, mitä olen jo varovaisesti ruvennut katselemaan. Ensi keväänä sitten uusi aluevalloitus ponilla tiedossa. Tuskinpa on moksiskaan, sen verran hyvä työmotivaatio tällä kaverilla on, vaikka virtaa riittääkin.

      Kiitos kommentistasi ja terkkuja sinnekin supersöpölle Diisalle. :)

      Poista