tiistai 10. joulukuuta 2013

Parin päivän kuulumiset


On niin kauhean pimeää ja synkkää. Valokuvat menevät ihan pieleen, ei vain valo riitä. Mutta se ei onneksi estä pitämästä hauskaa yksin tai kaverin kanssa:

Dukepallo pallonsa ja palloloimensa kera.
Joka-aamuinen kahvakuulatreeni.
Loppuverkka, reipas (päätön) kirmailu tarhan ympäri.
Välillä ollaan ihan vinksin vonksin...
Joskus taas tukka ihan pystyssä. 
Salama juoksuttamassa pientä herkästi kintereeseen tarraavaa kiusanhenkeä.
Tässä ehti tällä erää olemaan vajaan viikon verran kivat kelit kengättömille. Tänään taas satoi vettä ihanan lumipeitteen päälle, mikä teki teistä ihan järjettömän liukkaita. Talvi täällä tuntuu tänä vuonna olevan hyvin tyypillinen lounaissuomalainen talvi: Vettä, plussakelejä ja väliin pakkasta sekä jäätikköä. Johan tässä pari talvea olikin todella mukavaa, lunta riitti kirjaimellisesti vaikka muille jakaa. Tänään vesisateessa tarpoessa aloin miettimään, jos pojille sittenkin laittaisi kengät ja hokit jo nyt. Elopaino on molemmilla lisääntynyt ja vauhtia piisaa, vaikka alla olisikin luistava jäinen pohja. No, pitää konsultoida kengittäjää. Alkaa vain oma huumorintaju loppumaan, kun toisilla jalat lipsuvat ja onhan tuo Salama tälle talvelle kaatunutkin jo kaksi kertaa. Ihan vähän jännitän sen jalkojen puolesta...


Salama juoksee aina portille, kun näkee minut. Herkkujen toivossa, tietty.

Joulupukin lahjapusseista oli tipahtanut tänne jo etukäteen pari juttua. Toinen on tämä teos - parempi kai myöhään kuin milloinkaan lukea se. 


Toinen juttu on tällainen mysteeripussukka. Pitäisiköhän huomenna avata se ja esitellä koko komeus koko maailmalle..?

6 kommenttia:

 1. Samoja mietintöjä täälläkin, juuri eilen päätin että oma 2-v saa hokkikengät jalkaan, niin pian kuin mahdollista. Ei ole kivat kelit, ja Forecan mukaan sama meininki jatkuu vaan. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on. :( Mä en ole tän asian suhteen pitänyt vielä kiirettä, mutta pikkuhiljaa pitää tehdä toimenpiteitä. :D Kengittäjä tosin on hyvin kiireinen, saa nähdä milloin ehtii.

   Poista
 2. Hokitkin on kyllä aikamoinen riski jos tarhakaverit tykkää painia..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän ne ovat. Tää on tätä hyötyjen ja haittojen punnitsemista. :( Mutta eipä ne revähdykset ja jännevammatkaan mitään mukavia ole. Täällä on oikeasti hiekoituksesta huolimatta tänäänkin karsea keli.

   Poista
 3. Voi mitähän tuossa mysteeripussukassa on??!! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun piti esitellä se jo, MUTTA ekana päivänä satoi kaatamalla ja tänään oli aamusta alkaen pilkkopimeää. :( Ideana oli laittaa poni lumiselle pellolle laukkailemaan pussukan sisältö yllään, mutta enää ei ole lumista peltoakaan. Mut takaan, et pussukan sisältö on kaikille lilafaneille mieluinen... B)

   Poista