maanantai 30. joulukuuta 2013

Hiki hatussa pallolle kyytiä (video)

Kahden kerroksen väkeä. 
Ohjelmatoimisto heitti jälleen pallon kehään, tällä kertaa nähdäkseen, miten muuan Sankarisalaman koivet kulkevat.

Salama ei varsinaisesti vieläkään onnu, mutta tahdittaa ajoittain kummankin takajalan kanssa. Vertyi loppua kohden. Vaikeahan tuota on katsoa, kun liinan päässä meno yhtä kaahausta ja pallon perässä tahti taas hiipuu aina pallonkin hyytyessä. No, katsellaan nyt vielä hetki. Iloisesti se kuitenkin liikkuu ja kulkee. Salamahan on tällä hetkellä vähän takakorkea eli meneillään on taas kasvupyrähdys, joten sekin omalta osaltaan vaikuttaa kaikkeen.

Minne se pikkuvarsan sivuprofiili katosi?
Salkulla on tuuppimistekniikka hallussa. 

Sama päämäärättömänä videona:


Ja loppuun tietty vielä lihashuoltoa:

6 kommenttia:

 1. Salkkuhan on paimenkoira! :D Niin näppärästi näytti paimentavan palloa.. hehe :D ihana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kieltämättä sen touhuissa on koiran vikaa. ;) Lisäksi siitä on tullut ihan älyttömän mustasukkainen pallostaan, kuten näkyy... :P

   Poista
 2. Taitavasti ja todellakin omistavasti Salama pallon kanssa peippailee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se olis kiva viedä jonnekin tooosi isolle kentälle pallonsa kera. Tulis varmaan hyvät moovit. :) Ja sama toki Dukelle. Pitääkin joku päivä antaa Duksunkin leikkiä pallon kanssa, nyt kun tuo yksi mustis ei ole oikein reilua seuraa.

   Poista
 3. On kyllä uskomatonta, miten tommonen pallo voi aiheuttaa tommosta kiihkoa hevosessa :DD Tosi ikävä tuo Salaman jalkajuttu. Tuntuu että suomenhevosilla on ihan älyttömästi ongelmia kintereissä! Itelle tulossa tämänkesänen suomiputte, ilmeisesti vielä melko jättimäiseks kasvava tapaus, joten vähän jännittää tuo jalkapolitiikka. Se huono puoli "pikkuvarsan" hankkimisessa kyllä on, ettei tiedä mitä siellä jalkanahkojen sisällä on ja mitä muutoksia kasvu tuo tullessaan. Tsemppiä vaivojen kanssa ja innolla otan vastaan näin hulvattomia postauksia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämän postauksen videot ovat ehdoton suosikkini, Salama vie palloa ja pallo Salamaa... ;)
   http://m4rtzu.blogspot.fi/2013/09/pallopeleja-ja-paivan-puuhia-video.html.

   Nämä jalka- ja erityisesti kinnervaivat tuntuvat olevan tosi yleisiä suokeilla juu. :( Useimmilla syynä ihan rakenteelliset seikat, osalla taas vaan huono tuuri. Meillä ne kaikki. ;) Toisaalta taas ajan kanssa tämänkin pitäisi toipua ja ihan normaaliakin on, että välillä häviää ravi ja välillä laukka. Kuuluu kasvuun.

   Onnea sinulle koitoksiin varsan kanssa! Se on hieno matka, joka jokaisen hevosenomistajan pitäisi joskus kokea. :)

   Poista