perjantai 27. joulukuuta 2013

Rambo-mambo-Salamalle kuusi oikein

Salama odottelee pakettia oikein Englannista asti.

Omistajansa joutui treenaamaan vähän ulkomaata ja tilasi elämänsä ensimmäistä kertaa Ebaysta kultimurulleen yhden setillisen tavaraa. Pelottavan helppoa, joskin kovin jännittävää ensikertalaiselle.

Salama on aina inhonnut loimia ja suitsia. Ne kiristävät ja ahdistavat, suitsittuna se hankaa aina päätään johonkin ja heiluttelee sitä, oli suitsissa sitten turparemmiä tai ei. Tätä on jatkunut jo kauan, joten arvelin sen olevan muuten vaan herkkähipiäisempi yksilö ilman hampaiden vaihtoprojektiakin. Löytyisiköhän näistä apu?

Ilokseni nuo Multibridlet ovat samalla tavalliset suitset (joskin harvinaiset rumat ensituntumaltaan) ja samalla niistä saa viriteltyä riimun, kapsonin ja kolme erilaista kuolaimetonta vaihtoehtoa. Kuusi erilaista variaatiota siis, aika huippua. Hinnaltaan arvokkaat, mutta laskepa huviksesi neljien suitsien, nahkaisen kapsonin ja nahkariimun hinta yhteen...
Me jäämme odottelemaan innolla paketin saapumista. Jatkoraporttia tulossa, kunhan ensikosketus on tehty. Onko teillä jollain kokemuksia näistä?

4 kommenttia:

 1. Ei kokemuksia, mutta kiinnostaa kyllä! Kokemuksia odotellaan ;) http://skyfighter96.blogspot.fi/ <- tuolla blogissa on tainnut olla juttua näistä ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuohon blogiin olen törmännyt useammalla varuste-googlaus-retkelläni, kätevää ja kivaa kun joku on jaksanut jakaa kokemuksiaan noin perusteellisesti! :)

   Poista
 2. Ei ole kokemuksia, mutta meilläkin odotellaan samanlaisia! Täytyy vain toivoa, että pony-koko ei ole liian iso siropäiselle ponilleni.

  VastaaPoista
 3. Kerro sitten kokemuksista myös! :) Mä jännitän myös tuota kokoa, otin larget. Salkun pää on kasvanut ihan hirveän paljon nyt, etten pysy enää perässä...

  VastaaPoista