sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Duke pinkeissä

Duken pikkujoululahja (koittakaa kestää...) sovituksessa kera parin hämärän kuvan:



Nämä ovat nyt ne Barefoot Lily kuolaimettomat suitset kokoa pony. Lienee mitoitettu pikkuponille, Dukella tosin on vielä kaikki remmit viimeisissä rei'issä. Aika ihkut, täydelliset minun ja Duksun My Little Pony-leikkeihin. :)

8 kommenttia:

  1. Äh, Maisa on nii-iin kateellinen. :-D Ihana Duke!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt kipin kapin Tallivaruste.fi-nettikauppaan, sieltä niitä saa, ovat jopa alennuksessa vielä! ;)

      Poista
    2. Hahaa, onneksi niitä ei enää sieltä löytynyt! :-D Maisalla tosin on jo omat kuolaimettomat, mutta ne ovat tylsät tavalliset mustat. :D Jatkan siis haaveilua...

      Poista
    3. Näemmä loppuunmyyty tai jotain... :( Mut on Maisankin suitset hienot, ei siinä mitään. Miten olis joku pirtsakka otsapanta mustan keskelle? ;)

      Poista
  2. No on ihanat! Tosi kauniisti ommellutkin. Mä ehkä muuten kans hankkisin, mutta kun tiedän että haluan kisata myös, niin tarvii olla kuolaimet. Jos harrastaisin pelkästään kotona niin olisin varmaan jo ostanut. :)
    Rapsut Dukelle! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näissä on sievät kirjailut ja hyvälaatuinen nahka. En vielä tiedä mihin ihmeen käyttötarkoitukseen näitä tullaan meillä käyttämään, mutta.... Noh, valjakkopäitset on sitten erikseen kuolaimineen. ;)

      Sen mitä vähän testailin noita talutellessa, niin kuolaimettomat tuntuvat kovemmilta kuin pelkät kuolaimet. En tiedä miksi.

      Poista