torstai 9. heinäkuuta 2015

Vapaapäivä


Nauttikaa pojat, sillä huomenna luvassa on vaahtokylpy!


Viikonloppu menee jänskissä tunnelmissa: Lauantaina jatketaan näyttelykesää Mynämäen rotunäyttelyssä. Pojat joutuvat kovaan seuraan omissa luokissaan - kyllä, luit oikein, lause on todella kirjoitettu monikossa! Liekeissä on Sampan lisäksi myös Duke, joka esiintyy itseasiassa ekaa kertaa "aikuisten" luokassa. Pelottavan jänskää.

Tämän jälkeen saadaankin hetki hengähtää: Seuraavat karkelot ovat kuukauden päästä elokuun puolivälissä Ypäjällä, jossa järjestetään shetlanninponien kansainvälinen näyttely. Se on vähän sellainen once in a lifetime-juttu, jota ei välttämättä ihan heti pääse kokemaan uudelleen. Luvassa on hienot karkelot ja kovatasoiset luokat. Meiltä sinne on ilmoitettu Samppa. 





KAUHUA.
"Homojen hommaa..."
Jostain syystä allekirjoittanut ei ole floristi, vaan tienää leipänsä muista hommista.
Olkoon. Täällä on syötävää.

7 kommenttia:

  1. mullakin rupeaa jännitys nostamaan päätään, kun tajuaa, että ne on jo ylihuomenna! meillä oli näyttelyreenit tänään, aikamoista vauhtia sai pinkoa ton aikusen tamman kanssa.. :D mulla on huomenna ratsastustunti ekaa kertaa n. 2,5vuoteen, lihakset tykkää hyvää ku lauantaina pääsee viel juoksemaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Wau! Oon kade ratsitunnista... :D Mun pitää tänään vähän treenata, on vähän jäänyt...

      PS. Huomenna nähdään! :D

      Poista
  2. Ihania kuvia ja ihanan ilmeikkeitä polleja :D Kovasti tsemppiä näyttelyihin!

    http://wonderwall-heini.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. Tsemppiä! Meilläkin on viikonloppuna näyttely ja Ruusa on ekaa kertaa aikuisten luokassa. Kyllähän se vähän jänskättää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tsemppiä teillekin!! :) Meillä on ruunaluokassa niin kova vastus, että lähinnä tavoitellaan mieluista palkintoa kuin sijoitusta luokassa. Nuorissa oreissa kaikki 1-2veet tänä kesänä palkittu I-palkinnolla eli tasaista lienee siinäkin... :D

      Poista
  4. Tsemppiä näyttelyyn! Harmi ettei kv-näyttelyissä kerkeä näkemään Samppaa kun me ollaan tulossa vain sunnuntaina.. Ihastelen täällä sitten kuvia pojista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!

      Toivottavasti saadaan kuva-assari mukaan Ypäjällekin - ainakin olen kovin koittanut kaikille potentiaalisille mainostaa sitä reissua! :D Siitä tulee jänskä päivä kyllä. Ihan jo pelkkä tapahtuma kiinnostaa ja heti tokana oman ponin pärjääminen. Samppaan luotan ihan noin muuten, se on sellainen showmies. Tykkää esiintyä, joten ihmisen ei tarvitse kuin pitää narusta kii.

      Huominen onkin sitten pala kakkua: Pikkasen jopa kiinnostaa, mitä M. P. sanoo Dukesta. Viimeksi kolme vuotta sitten hän kehoitti pitämään tämän ponin piilossa ja kauan, koska se näytti ihan kottikärryltä silloin. Nyt jo vähän hymyilyttää se, heh. Jos se saa huomenna kolmosen, sitten niin käy, mutta jos se saa kakkosen, niin hihkun aidosti ilosta!

      Poista