lauantai 18. heinäkuuta 2015

Tuotetestausta: Back On Track kinnersuoja


*Sponsoroimaton postaus*
(Kuten kaikki muutkin tuotetestaukset tässä blogissa.)

Olen Back On Track-tuotteista vähän kahta mieltä: Ne selvästi toimivat, mutta ilmankin saattaa pärjätä.

Tallisuojat eivät meidän käytössä kestäneet, muuan suomenhevosruuna nyppi ne yön aikana pois jalasta ennen pitkää. Noin muuten en keksi niistä huonoa sanottavaa.

Pitkän pohdinnan jälkeen hankin jokin aika sitten saman sarjan kinnersuojan ja aloitin porrastetusti sen käytön eli pikkuhiljaa totutellen.


Oikeassa takajalassa on kaikenlaista valuvikaa, joten se on hyvä testijalka tähän. Löytyy kinnerpattia, nokkamuodostumaa, jänispattia ja kaiken kruunaa kiverä kinner ja pihtikinttuinen jalka-asento.

Kinnersuojan vaikutukset alkoivat näkymään yllätävän nopeasti, kun pidin suojaa ensin pari tuntia ennen liikutusta. Pieni alkujäykkyys väheni ja oikea takajalka tuntui alusta alkaen vetreämmältä kuin aikoihin!


Ihan niin kuin Strömsössä tämän suojan hankinta ei kuitenkaan mennyt: Hyllystä löytyi vain yksi M-koko ja sekin vasempaan jalkaan. Lohdutuksen sanana, tämä sopii hyvin "vääräänkin" jalkaan ja pysyy hyvin paikoillaan. Tuplatarrakiinnitykset ovat varmat ja lenkit pysyvät hyvin paikoillaan.


Suoja jää siis käyttöön ja sitä käytetään tarpeen mukaan eli vähän niin kuin kuuriluontoisesti. Herra Hevosta mokoma suoja ei tunnu häiritsevän lainkaan, mikä on aina hyvä merkki.

Ainoat miinukset annan tuotteet laadulle: Tikkaukset alkoivat repsottamaan jo parin käyttökerran jälkeen. 

Onko sinulla käyttökokemuksia näistä?

4 kommenttia:

  1. Aika jännä, että tikkaukset alkoivat purkautua noin nopeasti - omakohtainen kokemukseni boteista on ollut se, että ne ovat laadukkaita ja kestävät käyttöä hyvin. Hyvä että suoja on auttanut takajalan vetreyteen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yllätyin itsekin, aiemmin nämä BOT-jutut kun eivät ole vastaavalla tavalla näin nopeasti kärsineet! Mutta ongelma ratkaistu, pätkä lankaa ja neula tekivät ihmeitä. :)

      Koska suoja todella tuntuu toimivan, pitänee investoida toiseenkin jalkaan sellainen. Nyt olin pihi. :D

      Poista
  2. Miten mä en ole löytänyt tätä ihanaa blogia aikaisemmin.. :D Innolla jään seurailemaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi ja tervetuloa mukaan meidän menoon! :)

      Poista