keskiviikko 1. heinäkuuta 2015

Dukekuuta


Oletko aina haaveillut maastolenkistä ratsain kiltin ja kivan shettiksen kanssa?

Voit saada lainata Dukea, tän kerran ja tän pienen videohetken verran. ;)

Linkki videoon

Videosta ja Duken koutsaamisesta kiitokset (jälleen) Annille!

8 kommenttia:

  1. Tosi kivan näköset maastot ja ihana poni! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Duke hoitaa hommat, se on kyllä mainio (maasto)poni. :D

      Poista
  2. Voi että miten ihana Duke! Meillekin tarvittais tommoista ihanaa ratsastajaa shettikselle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Duke näyttää löytäneen ihan uuden elämän ratsuna, hyvää vaihtelua sille. Ihana poni, kun voi huoletta ajaa ja ratsastaa, tuntuu niin luksusjutulta se Salaman rinnalla! :) Shettiksille todella on liian vähän taitavia kuskeja tarjolla, toivottavasti teilläkin tärppää!

      Poista
  3. Onpa hienot maastot!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllähän tuolla kelpaa (tai oman ratsuni kohdalla kelpaisi) tehdä rentoja maastolenkkejä, on monipuolista baanaa tarjolla sopivasti. :)

      Poista
  4. Moi! Onko pienillä pojilla jonkinlaista suunniteltua treeniohjelmaa / tavoitteita, vai menettekö ihan fiiliksen mukaan? Minulla on 3-vuotias samanlainen musta pallero ja kamalasti intoa ja tarmoa treenaukseen! Ei mitään vakavaa kuitenkaan, kunhan olisi terve, virkeämielinen ja hyväkuntoinen poni. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä kirjoittelin tavoitteista pääpiirteissään vähän lyhyemmällä tähtäimellä. :) Ne hiukan kuitenkin elävät, kun kisatarjonta ei omien menojen kanssa kohtaa, mutta sinne päin kuitenkin. ;)

      Duke 4v. liikkuu nelisen kertaa viikossa, kaksi kertaa ratsain ja kaksi kertaa muilla tavoin, yleensä ajaen tai ohjasajaen. Saatanpä välillä lenkittää sitä kuin koiraa, mutta viime aikoina sen roolin on vienyt Samppa. :D Dukea ohjasajan vähän niin kuin ratsain läpi, se tukee ratsukoulutusta hyvin. Se nostaa laukat ääniavusta, mikä helpottaa montaa hommaa paljon. Lomaa on pidetty heti, kun siltä on tuntunut. Samppa vielä pääasiassa hengailee timotei poskessa ja ottaa iisisti, iso maailma odottaa sitä ensi vuonna sitten...

      Poista