perjantai 31. heinäkuuta 2015

Long time no see


Viime kerrasta vierähti aika tarkkaan 10 kuukautta - vihdoin uskaltauduin pyytämään ratsuttaja-Iriksen kylään. Tähän asti olen vähän säästellyt Salamaa ja liikuttanut sitä fiiliksen ja päivän kunnon mukaan, kun kaikki erinäiset krempat ovat vaivanneet hevosen ja ennen kaikkea allekirjoittaneen mieltä. Koska Salama on erityinen silmäteräni, haluan jonkun muunkin ratsastavan sitä.

Pari viikkoa sitten Salama sai etujalkoihinsa silikonitäytteet ja pohjalliset. Näin etupäätä lähes koko kesän vaivannut epämääräisyys väheni muutamassa päivässä huomattavasti ja siitä lähtien liike on parantunut päivä päivältä. Sama pätee myös takapäähän, jossa ikuinen murheenkryyni eli oikea takajalka sai kortisonipiikin samalla käynnillä. Arvatenkin parin viikon kävelyjakso oli jälleen hieman hermoja raastavaa aikaa, kenguru-Salama kun kävi vähän kierroksilla loppua kohden.

Verrattuna viime syksyyn oli nyt tarjolla isompi, reippaampi, mutta hitokseen kankea ratsu. Mutta kyllä se siitä pikkuhiljaa taas, jos vain tähtimerkit pysyvät puolellamme! Tänään tsekattiin vain askellajit ja muisteltiin vähän menneitä. Pieni jumppa silloin tällöin ei ole tälle lainkaan pahitteeksi. Muuten pyritään sitten lähinnä maastoilemaan ja kulkemaan suht rennosti.
Esitteli Salami näitä kengurujuttujakin.
Onneksi tarjolla oli pääasiassa ihan sivistyneitä pätkiä.

Lintukodossa.

8 kommenttia:

 1. Salamasta tulee kyllä tosi hieno mikäli tähdet vaan pysyvät oikeassa asennossa! Hieno laukka pojalla ainakin on :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä todella toivotaan! ;) Laukka on ehdottamasti tämän paras askellaji, ihanan ilmava. :)

   Poista
 2. Voi että mä pidän peukkuja että teillä ois nyt edessä pitkä hyvä jakso, saisitte treenata kunnolla. Kuinka upea Salamasta tulisikaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se olisi aika huippua! Salama on ihan laatupeli ja onneksi en ole ainut, joka on sitä mieltä... Olisihan se aika lystiä saada se joskus kouluaitojen sisälle... ;)

   Poista
 3. Ihana että Salama saa taas liikkua reippaasti! Paljon tsemppiä teille! Muuten, ihan mielenkiinnosta kysyn: nuo ratsuttajan käden heilumiset näyttävät aika hurjilta, tekeekö hän sitä tarkoituksella? Liike on nimittäin aika isoa, ja näyttää mielestäni hiukan kummalliselta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikkuhijaa mennään ja katsotaan miten sujuu... :)

   Salamalla on vähän tapana painua kuolaimen taakse ja siitä tuo nostoliike. Ei sen kummempaa. :)

   Poista