perjantai 22. elokuuta 2014

Prinsessa, Prinssi ja Prinssinakki baanalla


Ensinnäkin, minulla(kin) valuu kohta jo siirappi korvista, sen verran hempeissä tunnelmissa täällä elellään Tamman ja poikien yhteiselon kolmatta päivää.


Liikuteltiin tänään Annin kanssa sujuvasti sateen lomassa kaikki kolme heppaa. Tai no, käytiin selässä, heh. ;)

Salama kerrankin ihan itsensä näköisenä. :D 
Tarvitsin bodyguardin (= taluttajan) tähän ilman satulaa-leikkiin,
ei ole nyt varaa eikä kykyä olla sairaslomalla murtuneiden luiden takia. ;)
Salama sai urheilla allekirjoittanut selässään. Pienen hihityksen voimin kiipesin tynnyrin päältä tynnyrin kyytiin eli alku sisälsi pientä tasohyppelyä. Tarkoitus oli testata, miten hyvin suomipoika kulkee ilman satulaa. Kulki se vähän paremmin, mutta jumitteli vieläkin. En tosin tiedä hämmästelikö se erilaista taakkaa selässä vai haaveiliko se Tonen luo pääsemisestä. Raippa kuitenkin toimi jo pelkällä olemassaolollaan eli jotain sen suuntaista jumitusta oli tänään ilmassa. 

Jos sopiva uusi satula ei auta, on syytä tutkia, mikä on jumittamisen taustalla. Pieniä (hysteerisiä) epäilyksiä on toki jo ilmassa, mutta toivottavasti mistään vakavasta ei ole kyse. Kurinpidolliset ongelmat kelpaisivat tähän hätään mieluummin. ;)


Anni sai testata Toinin. Tamma oli jälleen kiltti, yritteliäs ja järkevä. Eihän se vielä mikään wow ole, mutta taisivat nuo vähän tykästyä toisiinsa. ;) Oli myös kiva nähdä sivusta, miltä tamma näyttää liikkeessä. 






Mitattiin myös tamma. Tarkan haravamittauksen tuloksena tasan 160cm eli korkeutta on reilut viisi senttiä enemmän kuin Salamalla.


Viimeisenä, muttei vähäisimpänä, pääsi Dukekin pitkästä aikaa ratsupuuhiin.
Ikävä kyllä en saanut yhtäkään kivaa kuvaa siitä hihityksen viedessä voiton.
On se mainio poni!

2 kommenttia:

  1. Sun blogiasi on ilo seurata kun postailet niin usein ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Nyt on ollut vähän liikaa aikaa, heh. :)

      Poista