torstai 21. elokuuta 2014

Nuori rakkaus



Loppu aika juppien,
Kunnon takatukkien,
Se oli niin kaunista,
Nuoruutta raikasta
Ei sitä voinu pysäyttää


Salama <3 Tone. Nuorimies sai oman naisen. En ole aikoihin nähnyt noin onnellista ruunaa. Enkä kyllä noin kilttiä tammaakaan, jos totta puhutaan. Jämpti, mutta ystävällinen kaikille. Ei turhia kilju tai potki. Nimesin sen tosin jo Prinsessaksi, mutta ihan muista syistä.


Dukelle Tone sanoi, et sorry, sä oot liian pikanen, vähän likanen, mielenvikanen, liian pieni.


Salama sen sijaan seuraa Toinia herkemättä joka paikkaan kestohymy naamassa. Kuvitelkaa vastarakastunut pari, jotka ovat shoppailemassa - vähän siellä, vähän täällä ja poika kantaa ostoskasseja niskat vääränä friidun perässä sanaakaan valittamatta. Seitsemän vuotta myöhemmin mielikuva ei ehkä enää toteudu, mutta ei sillä niin väliä.


Välillä ihaillaan tammaa sydämenkuvat silmissä.



Tamma sen sijaan on rohkea ja utelias, se oppi eilen 10 sekunnissa kerjäämään rapsutuksia ihmiseltä. Tamma osoitti eilen 3h meillä oltuaan olevansa mustasukkainen. Kirjaimellisesti.


Koko jengi mahtuu syömään samasta paikasta, jos Toini tahtoo niin. Pääsääntöisesti se on melko seurankipeä, joten seura kelpaa paremmin kuin hyvin.


Salama pitää kohteliaan ilmatilan vielä. Herrasmiesainesta! 

En tiedä, voiko Toinista sanoa samaa, se jäi eilen iltaruokien jälkeen tökkimään Salamaa karsinanseinän yli, silloin alkoi jo Salamankin silmät pullistumaan päästä ihmetyksestä - eikö tässä saa enää syödäkään?


Kännykkäkuvakooste Toinin ja poikien ekasta yhteisestä iltapäivästä.

4 kommenttia:

  1. Hih! Meidän hevoslaumoissa on nyt hyvinpitkälti samanlainen kokoonpano: on rinsessaan, keskikokoista rinssiä ja sitten se pahnan pohjimmainen pikkuinen poni <3
    -H

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, totta, kokoonpano on aika samantapainen! Yksi läsipää, yksi "kuumaverinen" ja yksi pony. :D Siis Prinsessa, Prinssi ja Prinssinakki.

      Poista
    2. Tuota Prinssinakki -titteli ei muuten vielä ollut tullut mieleenikään! :D
      -H

      Poista
    3. ...tai sit ihan Pikkuprinssi vaan. ;)

      Poista