torstai 29. toukokuuta 2014

Ystävämme riepu

Ystävämme riepu löysi tiensä jälleen poikien riepoteltavaksi. Loppu onkin historiaa: Hauskaa piisasi, jälleen kerran.

Iloisia ja leikkiviä varsoja on aina ilo katsoa. Sen kunniaksi luvassa siis valtaisa kuvatulva!
Jaksoitko selata loppuun asti? ;)

6 kommenttia:

 1. Onpas pojilla hauskaa! :D

  Olen monta kertaa ihmetellyt tuota Salaman hännän väriä, ikään kuin sillä olisi valkoinen hännänpää. Onko häntä aina ollut tuon värinen vai muuttunut kimoutumisen myötä? Mietin, että jos sillä on vaalea iho hännänpäässä, sillä voisi ehkäpä olla jokin kirjavuus, iso läsi ja jalkojen sukat voisivat viitata tähäb myös. Onki mahassa valkoisia läiskiä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei riemulla rajaa, kun oikean mielentilan vallitessa heittää jonkun piilossa olleen lelun aidan toiselle puolelle. ;)

   Samaa olen mietiskellyt Salaman värin osalta. Jovankan jälkeläiset ovat olleet aika isomerkkisiä meinaan, lisäksi Salaman emällä on herasilmä eli ns. kirjava sekin. Joku sabinogeeni Salamalla varmasti on, mutta mikä, se selviäisi vain jouhitestillä. Olen sitä joskus katsonut, mutta jotenkin kielimuuri tuntuu kasvavan ylisuureksi, kun pitäisi ulkomaille lähettää ja maksaa juttuja.

   Olisi kiva, jos se pysyisi tummana, kun väri on aika hauskanen, mutta minkäs teet, jos ja kun Salama haluaakin vaalentua. Onneksi se näyttää tapahtuvan kuitenkin hyvin hitaasti. Sillä on tosiaan kolme pitsireunaista sukkaa, leveä pitkä läsi ja häntä on nyt pikkuhiljaa vaihtanut väriä tuollaiseksi valkoiseksi, 1-vuotiaana häntä oli nimittäin kokonaan musta. (Tässä linkki 1-vuotiskevään näyttelyyn: http://m4rtzu.blogspot.fi/2012/05/salaman-ensimmainen-nayttely.html) Vatsan alla ei ole valkoista, ei pienintäkään läiskää.

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista