keskiviikko 21. toukokuuta 2014

Ruohonleikkurihommia

Mikä objekti ei kuulu joukkoon?
Puutarhan tuhotiimi käyttöön: Tallipihan nurmikko lyhyemmäksi, kiitos.

Salaman eiliseltä reissulta jäänyt heinäverkko oli heti katsastettava, jos siellä olisi jotain, mitä maassa ei kasva...
Näkymä badenbadenilta.
Mukana menossa Helgulikin, tietty.
Takkutukka-Dukiiri.
Illalla omalla laitsalla.
Salkun Raybanit.

Minun ponini <3

6 kommenttia:

  1. Oon miettinyt ihan samaa, että pitäisikö päästää ruohonleikkurit hommiin, kun sääli sitä on koneella ajaa, kun toisille maistuu. Mutta sitten on kukkapenkit ja marjapuskat... Narujen kanssa on menty, mutta olisi niin kätevää, jos ne voisivat olla ominpäin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä teen aina näitä väliaikaisia siirreltäviä kääpiöminilaitsoja, kun aika on rahaa ja aina ei ehdi molempia syötellä narusta. :D Koitin jo kerran laittaa Duken liekaan, mutta se ei ollut hyvä idea.

      Nyt muistan myös, miksi tuo tallipihan aita on mennyt ennen eri kohdasta... RIP mun kaunis kukkiva pensas, jonka nimeä en tiedä. Ehkä se elpyy vielä, ehkä ei. Duke rapsutteli siihen jalkoväliään astetta rajummin...

      Poista
    2. Meillä on aika haastava piha hevosille, kun on rinne, terassia ja paljon istutuksia. Poni mahtuisi pujottelemaan, (mutta se tietysti menee keskeltä kukkapenkkiä) mutta hevosilla on jo vähän ahtaampaa. Lisäksi mun hieno luonnonkivistä ja betonista ladottu polku ei kestä sitä, jos hevoset siinä pörrää. Mietin, jos osan pihasta uhraisi ihan pysyväksi "laitumeksi", johon päästää hevosia aina välillä syömään. Tarhan pellon ne tallasi viime syksynä niin pahasti, että siellä alkaa vasta nyt vihertää. Eipä mulla ole aikaa mistään kukkapenkeistä kuitenkaan nauttia, kun hevosia on. :D Aiemmista vuosista viisastuneena jätin tänä vuonna kasvimaankin laittamatta.

      Poista
    3. Mä en ole vielä edes uskaltanut kysyä mieheltäni, mitäs tämä samanlaisesta ideasta tuumaisi... :D Noh, onneksi on laiduntakin käytössä. Kiva vaan, kun pojat pörrää pihapiirissä.

      Poista
    4. Kokeiltu on, sillä ajatuksella että jonkinmoinen lanka osoittaa hevosille oikean paikan syödä. Kun poni tajusi, ettei langassa kulje sähköä, sehän vilisti pitkin pihaa kuin suurikin sankari. Se saatiin jo kerran palautettua varsinaiseen tarhaan, mutta se karkasi sieltä uudestaan ja toisen palautuksen jälkeen se viskeli pukkilaukkaa ympäriinsä, uhitteli kaikille ja oli niin loukkaantunut, kun se ei enää päässyt syömään vihreää. Oma mussukkani tuli kiltisti takaisin tarhaan, mutta miehen mussukka ryntäsi osittain kiinni olevasta portista läpi takaisin syömään. Voi luoja... ihme porukkaa. Hyvää hyvyyttäni yritin niille mukavan iltahetken järjestää ja tässä on kiitos!

      Poista
    5. Hah! Tuon takia olen aina liittänyt pikkuminilaitsoihini sähkön, tälle kesälle tuli investoitua parempaan akkupaimeneenkin... :) Salama pysyy onneksi vaikka paalinnarun takana, mutta kyllä molemmat tietävät, kun sähkö ei ole päällä -> uskaltavat ihan liki aitaa ja varsinkin Duke voi luikahtaa alta.

      Poista