torstai 8. toukokuuta 2014

Mikä ihana tekosyy


Heppa kuumeessa + ulkona sataa koko päivän ennusteen mukaan kaatamalla = uusi kesäsadetakki käyttöön!

Tein viime viikolla ihanan löydön Reunoksen alelaarista ja Salama sai vihdoin oman sopivan HW-takkinsa. Nuo loimet ovat vain niin hyviä! Tämä on ihan perus-karvalakkimalli ilman mitään erikoisuuksia, mutta juurikin passeli näihin kylmiin kevät- ja kesäpäiviin.

Salama piristyi eilen illalla kipulääkkeen jälkeen sen verran, että jaksoi taas ihmetellä maailmanmenoa portilla jonkun tovin. Se myös söi entiseen malliin hyvällä ruokahalulla iltaruuat. Kuume laski, tosin nyt aamulla se oli taas 38°C. Yleisilme kuitenkin jo pirteämpi, jaksoi meinaan jo huitoa takajalalla lämpöä mitatessa, kuten normaalistikin. ;)

Näkymä kotiovelta. Sadekelillä päivystys hoidetaan mökistä käsin, kuivalla ilmalla tukikohta on portilla.
PS. Voin kertoa yhden jutun, mikä on ihan hullun hommaa - hiekan kärrääminen kottikärryillä paikasta A paikkaan B! Minulla on tässä pieni kentän keväthuolto meneillään ja kiitos poikien rallittelujen, on kaikki hiekka portilta valunut ja kulkenut toiseen päähän ja kenttä on tällä hetkellä liian pehmeä sieltä. Eli pientä habajumppaa. ;)

1/4 valmiina. Projekti jatkuu huomenna.

12 kommenttia:

  1. Mä oon siirtänyt kottikärryillä yhteensä jotain 35 tonnia hiekkaa ja maa-ainesta paikasta a paikkaan b. Ihan törkeetä hommaa! Mitä sitä ei hevostensa eteen tekisi... Nyt mies on ostamassa mulle Avantia, jee!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, pikkasen olen kade "vihreästä paholaisesta"! ;) Kyllä minäkin eilen kaatosateessa mietin, mikä ajaa tämmöiseen hulluuteen - vastaus löytyi läheltä, työnjohtajien naamat seurasivat tarkoin tätä toimintaa. Tuli siinä eilen sitten tilattua estekalustokin... Pieni kiusaus oli myös soittaa naapurin isännälle, jos tämä traktorinsa kanssa lanaisi kentän, mutta päätin, että nyt saa allit kyytiä todenteolla. Parempi niin. ;)

      Poista
    2. Ei ole vielä varmaa, tuleeko Avantia, kun ovat ihan huikeissa hinnoissa. Petyn kyllä tosi pahasti, jos ei voida hankkia, oon keksinyt sille jo niin paljon hommia.

      Poista
    3. Mitä olen sellaisen omistajilta kuullut, niin kovin tyytyväisiä ovat olleet. Pieni ja kätevä apuri talliolosuhteissa. :)

      Poista
    4. Jee! Kävin tänään Avant-kaupassa koeajolla. Kaivoin yhdellä kuoppaakin valtavaan hiekkalaatikkoon! :D Kyllä se nyt meille tulee kuukauden sisään, kunhan saadaan rahoitus järjestymään.

      Poista
    5. Onnea uudesta tulevasta perheenjäsenestä!! :D Minäkin sain kentän lanauksen lopulta suoritettua luottotyökalullani eli päältäajettavalla ruohonleikkurilla. Korjasin sen itse, tietty, kun ei isäntää asia tällä erää oikein motivoinut. ;)

      Poista
    6. Avant on pihassa! Oli niin kova kiire levittää kivituhkaa kentälle, etten löytänyt penkin säätönappuloita, kurottelin 3h polkimia ja nyt on selkä ihan romuna. Mut on se niin ihana <3 Hintaa en tosin halua edes ajatella.

      Poista
    7. Oi, onnea!! :) Mun pitäisi kaiketi vuokrata sellainen illaksi tai pariksi. On tuo kottikärryleikki jäänyt myös selkävaivan takia... :D

      Meillekin on tulossa ensi viikolla "yksi" juttu... ;)

      Poista
    8. Jännittävää! ;) Onko se joku eläin?

      En tiedä, kai tuota avantia olisi järkevää vuokrata, että saisi kustannukset peittoon, mutta toisaalta toivon, että päästelen tuolla vielä seuraavat 15 vuotta, eikä lainassa mikään parane... Oon niin mustasukkainen siitä, että mies sai vain ihan vähän kokeilla. :D

      Poista
    9. Hih, ei eläintä sentään, mutta jotain vähän "isompaa". ;)

      Ai teillä on vähän sama kuin meillä - mieheni osti uuden auton pari viikkoa sitten. En ole vieläkään saanut koskea siihen! :D

      Poista