torstai 15. toukokuuta 2014

Voi vtj, osa II

Päivitystä limppujalan kuulumisien muodossa.


Soitin klinikalle. Salaman kovaa, paksua, kosketusarkaa ja ihan vähän lämmintä koipea hoidetaan nyt jännevammana, kuten jo vähän ehdin pelätä. Sairastarhaus viikon, kylmäystä niin paljon kuin ehtii ja aikaisintaan viikon päästä ultra. Jos vaikuttaakin impparilta (turvotus pehmenee), niin kävelyä ja haude jalkaan. Sillä on ehkä sisäsyrjällä pieni vekki, mutta en ole siitä varma. Se ei nimittäin ole sellainen kohta, mihin saisi kauheasti koskea. Kylmäyssuojan sentään saa sidottua jalkaan pienin kevätjuhlaliikkein. Ei onnu käynnissä eikä ravissa pehmeällä pohjalla ainakaan.

Kylläpäs nyt taas koetellaan. Ja kaikki vain siksi, kun Salama koitti tiistai-iltana askellella yhtä lennokkaasti kuin bambi viereisellä pellolla samaan aikaan ja sen seurauksena sitten liukastui märällä nurmella.

Edit 15.5.2014 klo 21:30: Mitäköhän tästä paketista on jäljellä aamulla? Päivällä jalkaa kylmätty x 3 ja yöksi Animalintex-haude varmuuden vuoksi.

6 kommenttia:

  1. Voi ärsytys. Aina jotain :(. Voi se hyvin olla impparikin. Meillä oli kerran etujalassa tommonen. Olin VARMA että nyt on jänne mennyt, jalka oli todella kipeä, turvonnut ja siinä oli jänteen kohdalla kyhmy. Olikin sitten imppari ja häipyi heti kun sai sulfaa. Mitään haavaa ei näkynyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä minäkin salaa toivon... Olen henkilökohtaisesti nähnyt tosi vähän imppareita, mutta ne ovat olleet ns. selviä juttuja heti. Tämä turvotus oli heti jotenkin jännä, siksi heti soitinkin klinikalle, kun ensiapu jännevamma vs. imppari on vähän eri. :D

      Nyt jalka reagoi ensimmäisen kerran kylmäykseen hyvässä mielessä, hieman väheni ja kipu väheni, koska jalkaan sai jo koskea.

      Poista
  2. Minäkin vielä niin toivon, että kyseessä olisi imppari. Taavi on imppareista aina todella kipeä, ei saa koskea yhtään ja siihen haavaan ei varsinkaan. Se kyllä myös ontuu voimakkaasti ja aiheuttaa siten aina hengenhaukkomisia. :) Vaikea noista on kyllä sanoa. Argh.

    Täällä on peukut pystyssä, että asia selviäisi eikä olisi mitään vakavaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei auttanut haude ollenkaan, pahensi vaan turvotusta ja kuumotusta. Kylmää perään vaan...

      Poista
  3. :( Voi kun olisikin vain imppari! Ruusalla on ollut pari kertaa imppari ja se oli juurikin tuollainen, että jalka oli täynnä kovaa turvotusta. Enkä kummallakaan kerralla heti löytänyt mitään reikää, mutta myöhemmin tuli muistaakseni vähän sellaista rivimäistä rupea. Kylmäyksestä ei ole kyllä haittaa impparissakaan.

    Tsemppiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä! Varasin kuitenkin klinikka-ajan ensi viikoksi... :/

      Poista