lauantai 10. toukokuuta 2014

Ice-Vibet - koettu ja nähty

Kaikki mikä kiiltää, ei ole kultaa.

Pallojalka 10.5.2014
Ideana nuo Horsewaren Ice-Vibe kinnersuojat olivat ihan huiput. Salama-poika ei ikävä kyllä ollut samaa mieltä.

Joka hemmetin kerta suojat puettuani se potki takajaloilla ilmaa niin kauan, että suojat valuivat vuohiseen ja jokainen hevosihminen varmasti tietää, että sieltä potkivan hevosen jaloista on kiva näpertää tarrallisia suojia irti. Jopa 39°C kuumeessakin se jaksoi nykiä nuo suojat mäkeen.

Pari viikkoa jaksoin leikkiä niillä, kunnes Ice-Vibet lähtivät uuteen kotiin. Kintereiden kylmäys jatkuu entiseen malliin vanhalla tyylillä - jalka märäksi harjalla ja perään iso, kömpelö kokovartalokipsi eli perinteinen kylmäyssuoja. Mitä Salama on niistä sitten mieltä? Ei mitään. Tepsuttaa kiltisti pallot kintereissä menemään sinne, minne pyydetään. Tai ainakin sinne, missä voikukat rehottavat.


PS. Muista aina kaveria kans, kun selkää kutittaa:

8 kommenttia:

  1. No höh. Meillä on kanssa nuo Hevarin suojat (tai lähinnä suoja, kun toinen suojista otti vähän kovempaa osumaa jo ja on vähän vajaateholla toimivaa mallia enää...), ja haaveilin jostain... Paremmin kintereeseen istuvasta suojamallista. :D Tosin Vilmis ei potkiskele yhtään, että sille voisi sopiakin, mutta sillä hintaa, taidan kääriä jatkossakin Hevarin suojiin ja keräillä niitä sitten millon mistäkin... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo HW:t olivat kyllä kivat. Mut se si riitä, jos ne eivät pysy jaloissa. ;)

      Mä taisin nyt hankkia neljännen parin näitä perinteisiä. Parit suojat menneet siinä, kun tyhmyyttäni olen päästänyt ruunan ruoholaitsalle viime kesänä ne jalassa... :D Lopuissa on tarrat krakanneet ja sisukset tyhjentyneet pikkuhiljaa. Muuten nämä kyllä ovat ihan jees.

      Poista
  2. Ai se tärinä-toiminto oli Salamalle liikaa? :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siihen asti ei koskaan päästy... Eikä se värinä välttämättä olisi tähän vaivaan ollutkaan hyvä. ;)

      Poista
    2. Se ei siis sietänyt niitä muuten? Hassu hevonen, kun noita normaali kylmäsuojia pitelee kuitenkin suht nätisti tuossa :D Ei noiden ajatusmaailmasta aina ota tosiaan selvää!

      Poista
    3. Kyllä vain. Nämä taisivat olla tutut ja turvalliset ja siksi kivat. Ihme heppa.

      Poista
    4. Koskaan ei pidä aliarvioida tuttuuden tärkeyttä hevoselle. :D

      Poista