tiistai 1. huhtikuuta 2014

Yks risti kaks


Mikä näistä voisi olla totta ja mikä ei? Muutama fakta laidasta laitaan:

1) Lopetan tallinpidon ja ylipäätään koko hevostelun. Salama ja Duke myydään, itseasiassa Salamasta onkin jo kaupat vireillä. Se saa hyvän kodin ja on isona sitten hieno valjakkoheppa. Duken kohtalo on vielä avoin. Haikeaa, mutta joskus elämä vie näin.

X) Blogini sai yhteistyökumppanin ja vieläpä aivan yllättäin.

2) Mieheni "antoi luvan" hankkia kolmannen hevosen, jee!

Aprillia vaiko ei? Sana on vapaa! ;)

7 kommenttia:

  1. Kakkonen tai rasti, en tiedä :D En usko et sä hevosia myyt pois. :)

    VastaaPoista
  2. Kakkonen tai rasti, toivottavasti molemmat ;) Jos jompikumpi pitäisi valita niin sanoisin, että rasti.

    VastaaPoista
  3. 1 tulisi melko yllätyksenä. Tietysti tämäkin skenario on mahdollinen, jos laskee jotain blogissa ja 1 kohdassa olleita juttuja yhteen. Luulenpa silti, että ei.

    2 voisi sopia kuvaan, koska teillä ollut miniponi on niin suloinen tai voisit ehkä kaivata jo valmista ratsua. Jotenkin mulla on ollut sellainen kuva, että teidän talli on sen verran pieni, ettei sinne mahdu enää ketään eli olen skeptinen myös tämän suhteen.

    Todennäköisimmältä vaikuttaa X, koska aika monella blogilla on nykyään sponsoreita. :) Hevosblogien sponsoreista en kyllä ole ihan varma... Jospa tuo äskeisen postauksen kylmäyssuojafirma haluisi vaikka sponsoroida teitä. :)

    VastaaPoista
  4. rasti, koska teillä on vaan kaks karsinaa ja et sä sun kultapoikia pois myis! :D

    VastaaPoista
  5. Eka taitaa olla täyttä aprillia, mutta X voisi olla ihan tosi, kun taas viimeinen vaihtoehtohan olisi jo liian hyvä ollakseen totta ja onko miehiltä nyt ennenkään lupia kyselty? :D Joten veikkaan X olevan totuus ? :P

    VastaaPoista
  6. X:ää veikkaan. :D Kolme hepoa olis jo liikaa (ainakin itselleni). ;)

    VastaaPoista
  7. Aika hyvin te arvasitte! :D

    1) Ei tule toteutumaan niin kauan kuin tässä kehossa elämää piisaa. Välillä on vaikeaa, mutta ilman niitä vaikeuksia ei ole iloa eikä onnistumisia. Salama on mun suuri rakkauteni, sellaista toista ei ole vielä osunut kohdalle. Duke on sen oma pieni perävaunu, mikä kuuluu lähtemättömästi jo mukaan kuvioon. ;)

    X) On todellakin totta! Yllättävä taho lähestyi eilen ja kriitikkotaitoni (joita olen pitänyt vähän piilossa viime aikoina täällä blogin puolella) saivat vähän pohdittavaa. Sen ansiosta minä ja hepat saamme pieniä ja tarpeellisia lahjuksia lähiaikoina! :)

    2. Voi, jos meillä olisi kolmas talviasuttava karsina ja vähän enemmän lääniä, ottaisin jonkun kivan tallipaikkalaisen tähän. Onneksi taloutemme järki (= mieheni) pitää tämän hamsterin maanpinnalla. ;) Hurmaskin on ihana ja kiva, mutta ikävä kyllä en ihan miniponilla tee mitään. Jos saisin lottovoiton, sen haaveilemani maatilan ja kolmannen ratsun, olisi kolmas pyörä sitten ihan valmis suomenhevosratsu.

    VastaaPoista