perjantai 4. huhtikuuta 2014

Uhkapeliä

*älä ota tätä kauhean vakavasti*


Elämä ei saa aina olla niin vakavaa. Siispä unohtakaa lottonumeroita ennustavat taikurit, mangustit ja sammakot - täältä tulee Duke! Allekirjoittanut pelaa aika harvakseltaan Veikkauksen pelejä, mutta yhdessä hommassa onnistun aina: Riveillä ei välttämättä koskaan ole yhtäkään numeroa oikein! Nyt jättipotin kunniaksi on aika kokeilla toisenlaisia keinoja numeroiden valintaan.

Duke sai kunnian virallisten valvojien (Olivia-koira, Hurmas-poni, minä) silmien alla valita viisi numeroa, joista tänään perjantaina (4.4.2014) tehdään rivi Eurojackpot-peliin.

Homma meni suurin piirtein näin:


1. Avustaja (= allekirjoittanut) askarteli 50 numerolippua.


2. Lippuset siirrettiin muovipurkista pesupaikalle rennolla ranneliikkeellä. Vain kohtalo päätti lappujen maallisen sijainnin.


3. Sitten virallinen lottonumeroiden valintakone eli Hänen Korkeutensa käyttöön. Duke valitsi numeroita rivakkaan tahtiin turvalla tuupaten, ilmeisesti sisäiseen intuitioonsa luottaen. Tästä hetkestä ei ole ikävä kyllä kuvia tai videota, koska avustajan piti käyttää kaikki keskittyminen oikeiden numerolappujen nostamiseen oikeassa järjestyksessä.


4. Sitten numerot hyvään talteen jumpsuitin taskuun ja kuponki pelitiskille paikalliseen S-marketiin. Koska Duke söi kaksi numerolappua, valittiin niistä kahdesta kadonneesta numerosta tähtinumerot (6 ja 8).


5. Nyt enää jännittämään!

PÄIVITYS 5.4.2014 klo 6.20: Ei tullut miljoonia tällä kertaa, mutta sentään yksi (syöty) numero meni oikein. Duke valkkasi numeroita vähän oikean rivin vierestä. ;) Mutta ei hätää, uutta matoa koukkuun vaan ja uusi kuponki vetämään tänään Loton merkeissä. 

8 kommenttia:

  1. Hahaha, "koska Duke söi kaksi numerolappua...". Ajattelin ihan samaa tekstiä lukiessani, että meillä ei ainakaan pysyisi laput maassa vaan salamannopeasti ne olisi syöty, ihan sama kumman päästäisi lottokoneeksi. Kerro sitten miten kävi, tuliko voittoja ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin... Olin jälleen vähän hidas, vaikka luulin olevani valoakin nopeampi... ;) Salamalla olisi varmaan ollut toisenlainen lähestymistapa: Se olisi varmaan puhaltanut sen verran jännityksestä nähdessään epämääräisen kasan tutulla alustalla, että jäljelle olisi "tuulenpuuskan" jälkeen jäänyt ne viisi numeroa... Pitääkin kokeilla. ;)

      Poista
    2. " Salama olisi varmaan puhaltanut sen verran jännityksestä nähdessään epämääräisen kasan tutulla alustalla, että jäljelle olisi "tuulenpuuskan" jälkeen jäänyt ne viisi numeroa... Pitääkin kokeilla. ;) "

      Buahahahaaaaa, totaallinen naurunremakka täällä. Mää niiiiiiin voin kuvitella tuon!!! :D

      Poista
    3. Salkulla on hyvät keuhkot. :P

      Poista
    4. Miten meidän hevoset on niin häiritsevän samanlaisia?! Pancho söisi kanssa laput ja Speedy on tosissaan samanlainen puhiseva ja pörisevä häntä pystyssä tanssiva tapaus. :D Hämmentäviä yhtäläisyyksiä, ehkä siksi kommentoin ihan liikaa näitä postauksia :D

      Poista
    5. Uskoisin, et vastaus melkein kaikkeen on häiritsevän lehmänhermoinen poni, minkä rinnalla kaikki muu on jotain muuta. :D

      Poista