perjantai 25. huhtikuuta 2014

Hän on täällä taas

Pienistä aamun käytännön pulmista ja hidasteista selvinneenä voin (ylpeänä) kertoa, että SD-teamin jengi on yhdessä osoitteessa taas! Hurmas palautettiin kotiinsa aamulla ja Salama kotiutui samalla reissulla. Kultimurun kotiinpaluun kunniaksi luvassa pieni kuvatulva:



Kuka sää oot?












Salaman kanssa tehtiin pidempi ja oikein mörköjen värittämä viimeinen treeni Hessillä. Se meni hienosti! Ohjasajoin sitä maastossa ja maratonesteillä, kipiteltiin puisen sillan yli ja pujoteltiin kuin vanhat tekijät. Oli muuten aika hauskaa! ;)

PS. Sen kerran kun trailerin valvontakamera ei toiminut, oli jäbä duunannut traikun etupuomin irti sokkineen päivineen ja voimistellut sen kanssa sitten kotimatkalla. Pientä älämölöä sieltä kopista välillä kuuluikin, mutta allekirjoittanut vain pisti Kaija Koota siinä kohtaa kovemmalle. ;) 

4 kommenttia:

  1. Oho, onneks Salkku ei järjestäny mitään isompaa hulabaloota siel kopissa... :S Kaikkea ne keksiikin. Kivoja kuvia oot laittanut, sulla on kyl kuvaus hallussa ja säädöt kohdillaan, mä en vieläkään osaa käyttää mun järkkäriä niin hyvin kuin haluisin. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aina se vähän kuopii, joten ihan kaikkeen ei aina kannata, jaksa eikä voikaan reagoida. Kiltti poikahan se on, mutta aina nuo nuoret kokeilevat kerran tai pari tyhmyyksiä, kuten sitä etupuomin viehätystä loikkaamalla siitä yli... Se on kettumainen juttu, kun on yksin liikenteessä. Onneksi nytkin nälkä vei voiton ja heinät kelpasivat.

      Kiitos kuvakehuista! Pikkuhiljaa olen oppinut vähän jo vaikuttamaan noihin kuviin. Vielä on kuitenkin pitkä matka, että saisi hyviäkin kuvia. ;) Kameraraukka joutuu hommiin melkein joka päivä, kohta 50 000 kuvaa täynnä...

      Poista
  2. Olipas kiva ylläri tulla lukaseen teidän blogia ja nähdä itse Salama herra kotona jälleen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Salamakin oli aika happy, kun pääsi tuttuun hiekkalaatikkoon taas. :) Eikä Dukekaan tuntunut pahaksi laittavan tutun kamun paluuta.

      Poista