torstai 17. huhtikuuta 2014

Kevään ja kesän tavoitteet

Meilläkin on suunnitelmia tälle vuodelle.

Salama ja monta maailman ihmettä.
Salaman päätavoite on saada klinikalta terveen paperit. Pliis, voisiko se yläkerran ukko olla edes vähän hövelillä päällä... Meiltä Salama ei kuitenkaan lähde mihinkään ikinä tai koskaan, jos ja vaikka sairasloma vielä jatkuisikin. Kohta on kuitenkin vasta vuosi diagnoosista ja aikaa tämän vaivan kerrottiin vaativan. Todella paljon aikaa siis. Kaikki muu on siis extraa tällä hetkellä.

Duken tavoitteena on Laatuponikilpailu lokakuussa. Treenit siihen alkoivat virallisesti tänään. Peruskuntoa, toimivuutta ja isompaa habaa etsitään nyt ajan kanssa.


Eka virallinen treeni piti sisällään muuten mäkitreeniä - poni juoksi narun päässä metsässä ja minä edellä. Hyvä tsemppari muuten. ;) Välipalaksi suomalaista superfoodia, mustikanvarpuja ja lopuksi pallopeliä omassa hiekkalaatikossa.

Tavoitteena oli saada Dukea vähän villiksi, uskokaa tai älkää. Viime aikoina duunia on tullut tehtyä niin otsa kurtussa, että Dukestakin on tullut ajoittain tosi vakava. Fiksut kutsuvat sitä kuriksi ja nuhteeksi, mutta pieni pilke silmäkulmassa ei tässä kohtaa haittaisi yhtään. ;)


PS. Meidän Helga-kisu täytti eilen viisi vuotta. Itseasiassa unohdin Hänen merkkipäivänsä ensin, josta taisi seurata tämä reaktio:


Nyt me ollaan kavereita taas:

HBD Helga!

4 kommenttia:

  1. Hei kirjoita tänne sitten Duken treeniohjelmasta, voisin ottaa vähän vaikutteita oman ponin läskin sulatukseen kun se ei ole vieläkään edennyt odotusteni ja toiveitteni mukaisesti :D Millä ihmeellä tuon löllön saa sulamaan?! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pääpiirteissään Duke koittaa vahvistaa takaosaansa ja narun päässä oleva saa myös oman kuntokuurinsa. ;)

      Ja ratkaisu tehokkaaseen rasvanpolttoon: Yliaktiivinen painikaveri! :D

      Poista
  2. Laatuponikilpailu on kiva. Mä kävin aikoinaan Palikan kanssa kun se oli 2v. eli siellä kaikkein nuorimpien luokassa. Rakennearvostelu ja sitten irtohypytys, jonka aikana katottiin myös askellajit.
    Kato että sulla on avustajia mukaan, niin on helpompaa, itse jouduin muutaman sattumien takia lähtemään reissuun yksin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä on jo kiva pieni tiimi kasassa. :) Irtohypytyksessä varsinkin homma on sujuvaa, jos molemmissa päissä on joku. Lisäksi tarvitaan tietty kuvaaja(t) ja niin edelleen. ;)

      Minäkin odotan ihan mielenkiinnolla ko. tapahtumaa. Salamalta jää omat laatarit väliin, joten annetaan Dukelle sitten tsäänssi. :))

      Poista