torstai 24. huhtikuuta 2014

Huominen on aina huominen

Rautavaaraa vähän lainaten: 

Vain vanha riimu on nyt tallissain
ja nurkkaan jäänyt satula on vain.
Kysyt: Miksi olen onneton?
Vastaan sulle: Polle poissa on.

Ei vaan siis:

Uusi riimu on nyt tallissain
ja nurkkaan kerätty uudet romppeet on
Kysyt: Miksi olen innoissani?
Vastaan sulle: Huomenna Salama kotiutuu!

Minulla on toinenkin lempiväri. ;)

12 kommenttia:

  1. Ihan samanlainen kuin meillä! Tykkään kovasti tästä väristä. Ja riimu naruineen on myös toiminut hyvin lähes jokapäiväisessä käytössä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näitä sai myös lila-mustana, mutta itse en niin välitä kaksivärisistä jutuista, joten tyydyin varasuosikkiväriin... ;)

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Niinpä. ;) Sopii tuollaiselle tummanpuhuvalle aika kivasti. ;)

      Poista
  3. Oliko pakko..:D Nimimerkillä lempivärinä turkoosi.. ;)

    Minna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pakko välillä paljastaa täällä jotain uuttakin... ;) Tein havainnon omasta vaatekaapistani: Huppareiden, fleecetakkien ja collegepaitojen värijakauma on aika fifty-fifty liilan ja turkoosin välillä. Muutama satunnainen musta, pinkki tai harmaakin löytyy. Omaa väriä pitää tunnustaa. ;)

      Poista
  4. Haa, samasta setistä on täällä haaveiltu hyvin hartaasti. :D No, ehkä Vilma pärjää markka-aikaan ostetulla mustalla naruriimulla vielä tovin, liekkö tarvii turkoosia ostaakaan. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ostin tuossa taannoin jostain alelaarista ekan "kunnon" Silver Tip-riimun, mutta se on lähinnä Dukelle sopiva... Se on se punainen, mikä täällä blogissaki on nähty. Nyt Salkku sai oikean kokoisen systeemin, tutun jutun koulutusjaksolta kotiinkin. Enää pitäisi se narun päässä oleva tyyppi saada 101% kartalle, miten köyttä heilutellaan. ;)

      Poista
  5. Minäkin tykkään kovasti turkoosista ja meillä se on Geren oma väri. Minä olen vienyt siis tämän väri-hifistelyn niin pitkälle että jokaisella hevosella on oma väri, ja kun hevosia on 6 kpl niin...no joo.

    Kiva että saat Salaman kotiin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Värien keräily on hauskaa. Varsinkin nykyään, kun valinnanvaraa ja kausimallistoja piisaa! :) Välillä tulee ihan valinnanvaikeus.

      Mulla on myös pieni värikoodaus ollut aina käytössä, esim. eri hevosten harjat ovat aina tiettyä väriä. Samoin esim. ruokakupit ja muut vastaavat. Nytkin Duken pellavakuppi on pinkki ja Salaman liila. Vastaavasti Duken harjat ovat pinkkejä ja Salaman liiloja. Helpottaa arkea kummasti.

      Poista
  6. Ihana väri! Mistä olet hankkinut tuon riimun?

    VastaaPoista