perjantai 25. huhtikuuta 2014

Valjaskaupoilla


Duken varustekarderobi on viime aikoina kokenut muutoksen tuulia vähän joka saralla. Nyt alkoi jo kolmas (ja toivottavasti pikkuhiljaa viimeinen) päivityskierros, kun ponipoika kasvaa ja venyy, eivätkä vanhat vermeet enää sovi päälle.

Tähän asti on vähän niin kuin kituuteltu hieman epäsopivilla valjailla, mutta koska uusien vaunujen pitäisi lähiaikoina saapua, sai valjasosastokin vähän päivitystä. VOVP-look on nykyään tyyliä by Arden:



Istuvuus näissä on ihan vähän eri luokkaa kuin edellisissä. Plussaa helppohoitoisuudesta: Nämä ovat kokonaan Biothane-materiaalista tehdyt, joten ne voi pestä vaikka samassa kylpypaljussa ponin kanssa halutessaan.

Salaman kanssa onnistuneet ohjasajotreenit herättivät ihan uusia ajatuksia jopa täydellisestä lajinvaihdosta. Kokeillaan nyt kuitenkin ponilla ensin. ;)

4 kommenttia:

  1. hyvän näköset valjaat! mun pitäis ostaa Ponille ne valjakkokärryt, hiukan kuumottais ostaa jo :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa, kun nuo valjaat istuvat kuin nenä naamaan!! :)

      Osta pois vaan ne kärryt. :) Meille tulee vielä nyt sellaiset samanlaiset kuin aiemmin, mutta pidemmillä aisoilla. Jos joskus päästään kisaamaan, niin sit pitää miettiä jotain painavampia ja isompia vaunuja.

      Poista
  2. Vautsi mitkä valjaat :D Meillä on vain tosi harrasteharraste kotivaljaat joissa vetohihnatkin on paksua köyttä. Eikä ole edes valjakkokärryjä, ihan normit koppikset. Himottais kyllä kunnon valjakkokamat mutta eiköhän näillä näin kotioloissa pärjätä :) Ehkä sitten jos sattuis joskus toisen ponin hankkimaan, hehe...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo ovat kyllä aika ihkut. ;)

      Meillä on Dukella ollut alusta asti valjakkovaljaat (ja täten kärryt), ekat olivat pienet jo ostaessa ja toisista se kasvoi ulos nyt keväällä, jo viime syksynä tuskailin noiden Pfiffin valjaiden kanssa, kun kinnasivat ja olivat kehnot joka suunnasta tälle ponille. Mutta kyllä nyt kelpaa. :)

      Poista