maanantai 21. huhtikuuta 2014

Salqterqt


Ihq Salkkulihan se siinä, ihan itse!

On sillä hevosella ihmeellinen voima. Se saa mielen virkeäksi vaikka miten menisi hommat päin puuta.

Tänään meidän treeni oli todella simppeli, mutta sitäkin jälleen arvokkaampi. Taluttelua tallinpihassa niin, että huomion piti säilyä taluttajassa ja pään piti olla piti riimulle kevyt. No, paremminkin olisi voinut mennä, mutta ei tämä nyt katastrofikaan ollut. 


Perjantaina Kultimuru tulee sitten kotiin. Aika ihanaa.

7 kommenttia:

  1. salmis näyttää kuuntelevan sua niiin tarkkaa tossa alimmassa kuvassa!

    VastaaPoista
  2. Saako kysyä, kuinka toteutitte tuon treenin, eli miten sen huomion sitten saa pysymään taluttajassa? Meillä olis yhden kaviokkaan kanssa myös hieman hiottavaa sillä osa-alueella :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saa kysyä, mut en tiedä osaanko vastata mitään järkevää. ;)

      Suurin juttu, mitä olen saanut Salaman koulutuksen aikana opetella, on tuo huomion pitäminen. Ei saa haahuilla ruohotupsujen luo eikä katsella maisemia. Salaman tuli pysyä takaviistossa löysällä narulla ja kuunnella minun ohjeita. Ei saa tulla ihmisen tilaan eikä yli. Hankalaa, kun Salamalla on kauhean pitkä ja etenevä käynti. ;) Salama rupeaa siinä helposti seilaaminen sivuille ja vähän ohikin, jos tappijalka ei saa pidettyä vauhtia yllä.

      Ja mitä tulee riimujuttuun: Salama vähän painaa helposti painetta vastaan ja se pitää kitkeä pois. Harrastan mielelläni vetokisaa = not good. ;)

      Poista
  3. http://ink361.com/app/photo/ig-699848000352685141_1244534738 Moikka! En tiedä onko sulle jo ilmoitettu mutta Duken kuva näkyy olevan täällä jonkun pikkutytön käytössä, ilmeisesti luvattomasti? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ilmoituksesta! Sain tästä viestiä jo, mutta totta tosiaan, ihan ilman lupaa ovat käytössä ja näkyipä siellä muitakin tuttuja poneja. :(

      Poista
  4. Ja ilmeisesti useampikin kuva kuin tuo yksi minkä ensimmäisenä bongasin.

    VastaaPoista