lauantai 5. huhtikuuta 2014

Viikon kaverikuva(t)


Ponien painia katsellessa olen tullut siihen lopputulokseen, että Hurmas yrittää joko kutistaa Dukea tai sitten se yksinkertaisesti haluaisi olla suurempi. Enemmän se kulkee kahdella jalalla kuin neljällä, se on fakta. Pätevä kääpiö. 


Parivaljakko pääsi eilen suotuisten kelien ansiosta ulkoruokintaan. Ekana yönä vain yksi ruokakippo oli tuhottu (= revitty atomeiksi), mutta Duke oli loimineen vielä yhdessä paketissa. Saa nähdä, mitä huomisaamu tuo tullessaan. ;)

4 kommenttia:

  1. Voi, loistavat kuvat, superit ponit ! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, tumma ja vaalee... :D

      PS. Jos joku on vailla omaa ponia, niin mä tiedän useammankin tumman ja yhden vaaleenkin olevan kaupan. ;)

      Poista
  2. Hei! Lueskelin sattumalta vanhoja postauksiasi ja eräässä niistä muistelit vanhoja hevosia. Kommenteissa mainittiin poniruuna nimeltä Tuffer. Mietin, että mahtaakohan kyseessä olla sama poni, joka on minulla ollut viimeiset 8 vuotta. Tuffer on alunperin tullut Ruotsista ja on risteytysponi. Vanhuksen historiaa en sen tarkemmin tiedä, joten siksi mielenkiintoni heräsi. Ponilla on ikää jo 32 vuotta, mutta elämäniloa senkin edestä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Kiitos kommentistasi. Olisikohan kyseessä tosiaankin sama poni? Ikä ainakin voisi osua kohdilleen. Kuvaa minulla ei ikävä kyllä tästä ole, mutta 90-luvun alkupuolella Kemiössä kävin ratsastamassa ja Tuffer-poni oli toinen suosikeistani. Siltä muistan tippuneenikin kaksi kertaa. ;)

      Jos oikein muistan, oli kyseessä ruunikko isohko poni, muuta muistikuvaa ei ikävä kyllä ole. Reipas kaveri se oli jo silloin. :D

      Poista