torstai 15. elokuuta 2013

Periaatteen takaisinveto


Näin totesin maanantaina, kun sain vuodatettua Salaman jalka-murheasioita pidemmän kaavan kautta: "Sairastarhaan en suostu tätä laittamaan kuin äärimmäisen pakon edessä, enkä kauhean helpolla yksin tarhaankaan. Tässä taas yksi ristiriita lisää." 

No, tässä kävi nyt kumminkin näin:
Takana Duke omassa hiekkalaatikossaan ja edessä Salama omassa postimerkissään kotikutoisen kuopimisenestolaitteen kera.
Duke oli tästä uudesta järjestelystä tätä mieltä.
Tulin kai järkiini. Kokeillaan tätä nyt uudelleen ja kadutaan sitten myöhemmin. Ensi keskiviikkona mennään muuten taas klinikalle, siihen asti pidetään hullua jännityksessä. Välillä jalat ovat kipeämmät ja välillä taas paremmat. Tosin ikäväkseni vasemman jalan hankkari on nyt vaivannut enemmän kuin oikea. Tai sitten olen vain hyvin vainoharhainen. Tosin saman vainoharhan siivittämänä tämä koko jalkaepisodi sai alkunsa, eli ihan aiheetonta se ei ollut. Tosin toivoa sopii, että olisi ollut...

11.8.2013
Päivällä pojilla oli vuolu. Sain taas kotiläksyksi raspata molempien takakavioita hieman silloin tällöin, molemmilla on sama "valuvika", eli toinen takakavio kuluu ulkosyrjältä liikaa. Dukella se jalka on vasen takanen ja Salamalla oikea eli sukkatakajalka. Koska molemmat ovat tällä hetkellä keskenkasvuisia eli pieniä ja kevyitä, ei niitä tarvitse vielä kengittää. Rasituksen lisääntyessä täytyy tietenkin laittaa sitten kengät ja silloin kyseisen ongelman pitäisi pikkuhiljaa kadota, kun kavio kasvaa kengän avulla tasaiseksi. Onni on ammattitaitoinen seppä, joka mielellään kertoo kaikesta kaikkea. :)

2 kommenttia:

  1. hevosenomistajan/hoitajan vainoharhaisuudessa on valitettavan usein totuuden siemen. niin ainakin itselläni on ollut - episodi takavuosilta: eläinlääkärin kommentti "ai mikä turvotus? no voin mä sen ultrata jos nyt ihan välttämättä haluat.." -> jännevamma.
    Toivottavasti kuitenkin Salaman parantuminen on edennyt toivotulla tavalla, selvähän se että paranemisen aikana voi olla myös huonompia päiviä. Tsemppiä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, ihan aiheettomasti ne huolet ja murheet eivät synny. Parasta toivotaan ja pahimpaan varaudutaan, toimii aina. :)

      Poista