torstai 22. elokuuta 2013

Täydennystä varastoon


Kolme viikkoa ja kylmäyssuojat ovat tämän näköiset: Puoliksi tyhjät (olisi pitänyt tehdä reklamaatio) ja kovia kokeneet (niille kävi yksi juttu...), joten oli pakko investoida uusiin. Näitä koitan varjella ja jääköön nuo huonompikuntoiset tarhakäyttöön ja uudet sitten hallitumpaan jäähdyttelyyn. Samalla reissulla ostoskoriin tarttui lisää linimenttiä sekä vadelmakarkkeja hepoille. Pojathan olivat ihan haltioissaan pari viikkoa sitten, kun löysivät vadelmapuskat pikkulaitsalta. Varsinkin Duke, joka tuli niistä ihan pöhköksi. Melkein yhtä hyviä olivat nämäkin, täytyihän näitä heti maistaa.

Uusien suojien mukana tuli kätevä verkkopussi. Pakastimeen saattaa siis mahtua jotain muutakin... ;)
Salama vilvoittelemassa koipiaan. Kuva ei hämää, se on oikeasti harmaantunut.
Duke kuuli rapinaa.
Jos näitä vähän kouluttaisi vielä..?
Fiilikset Salaman suhteen ovat sekavat. Lause on ehkä vähän huonosti muotoiltu, tiesin kyllä missä mennään enkä odottanut mitään ihmeparantumista tässä ajassa. Nyt täytyy vain tunnollisesti jatkaa hoitoa ja odotella, että jalat tokenevat. Eläinlääkäri oli yllättävän optimistinen sen suhteen, kunhan vain ajan kanssa saa toipua. Ovathan kaikenlaiset jalkaviat tylsiä, mutta voittavat esimerkiksi ähkyhoidon (ja kaikki siihen liittyvät) kirkkaasti. Salaman jalkoihin varmasti jää loppuiäksi kroonista turvotusta ja käyttöön tulee rajoituksia, mutta pääasia että ihana Salama ylipäätään on olemassa. Moni ei siitä pidä sen pikkaisen säpäkän luonteen takia, mutta minulle se on Se Hevonen, jonka eteen olen valmis tekemään hyvin paljon asioita. Kilttihän se on, mutta välillä turhankin tulinen temperamentti. Meillä synkkaa loppujen lopuksi aika kivasti, vaikka itse sanonkin. Vajoan aina ihan pikkutyttömodeen Salamasta puhuessa, kuten edeltä huomaa. Ehkä se kertookin kaiken olennaisen..? ;)

Dukellekin on tehty suunnitelmia. Se näyttäytyy syyskuussa Hippoksen kehässä ja leikkauspöytä odottelee toivon mukaan lokakuun lopussa, jolloin olen lomalla. Ruunauksesta toivuttuaan alkaa pikkuhiljaa sitten tehokkaampi ajotreeni säiden salliessa. Dukella ajellaan pääasiassa metsässä ja kenttätyöskentely otetaan mukaan sitten myöhemmin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti