sunnuntai 11. elokuuta 2013

Parantaa melkein kaiken: Sopiva päiväannos poneja

Ihana Duke tänään.
Tänään olisi ollut Vahdon estekisatkin, mutta vuorokauden kestänyt jäätävä päänsärky yövuoron jälkeen vei kaiken energian ja oli pakko jäädä vällyjen alle toipumaan. Anni ja Allu viipottivat siellä siis tänään. Illalla sentään puoliväkisin raahauduin ulos ja lähdettiin meidän tiimin uuden lisävahvistuksen, "Mirkun" kanssa urheilemaan ponskien kanssa. Ihmeellinen voima noissa elukoissa, nyt fiilis on ihan super. :)

Ensin käytiin Duken kanssa katsomassa uutta asuinaluetta ja mieheni rakennusprojektia. Duke oli taas ihan mainio, ei pelkää mitään vaan innoissaan katselee maisemia ja kulkee vierellä kuin koira.

Minä ja Dyyk.
Kaikkea pitää maistaa.

Salamalle olin suunnitellut ohjasajo-oppituntia, mutta plääni muuttuikin ihan toisenlaiseksi: Ruuna kutisi kovin harjatessa, joten päätettiin sittenkin pestä se. Mainio idea nyt, kun se on taas keksinyt potkia kaikkea ja kaikessa, kun sen takajalkoja on hiplattu nyt kyllästymispisteeseen asti. Pesin sen vähän suurpiirteisesti Relaxantin hoitavalla pesunesteellä, mikä on ihan mainio tällaiselle "kesän kuluttamalle" turkille. Häntäkin sai kylvyn ja hohtaa nyt puoliksi kirkkaan valkoisena. Salama oli ihan kiltisti, vähän tietenkin täytyi huitoa takajaloilla, kuuluu jo kuvaan mokoma salamointi. Herkkua tippui suuhun taas aina, kun kaikki neljä jalkaa olivat maassa ja heppa paikallaan.

Tukka sivuun.
Maistetaan shampoota.


Osasta kuvista kiitos Mirandalle!

1 kommentti:

  1. Sinut on haastettu (:

    http://breathingbymyself.blogspot.fi/2013/08/haaste.html

    VastaaPoista