lauantai 10. elokuuta 2013

Herkän päivän satoa

Päivän teemoja:


1. Rakkaudenosoituksia:

Epäile, että tähdet ovat kipinöitä
Epäile ettei liiku aurinko
Totuutta valheeksi epäile
Mutta älä rakkauttani koskaan epäile.

-William Shakespeare- 


2. Kantapään kautta opittua: Älä mene laitumelle poimimaan vadelmia hevosten ollessa siellä. Ne syövät sinut ja vadelmatkin, kun tajuavat, miten hyvää herkkua ne ovat.

3. Pientä puuhaa: Rakensin pojille taas pienen minilaitumen ja ajattelin, etteivät ne varmaan riehu siellä paljoa. Pieleen meni, paju- ja haapapuskat vain suhisivat ja heiluivat tyynessä illassa, kun SD-team otti toisistaan mittaa. Pojilla riittikin energiaa kummasti eikä Salaman jalkakaan onneksi reagoinut riekkumiseen kauhean pahasti.

4. Lisää Salaman jalasta: Pohdin, olisikohan Back On Track kinnersuojista hyötyä tai haittaa. Vammahan ei välttämättä ole kovinkaan uusi, vaan on reagoinut nyt sitten johonkin tämän kesän aikana. Katsellaan, jos jostain löytyisi sellaiset käytettynä kokeiltavaksi.


5. Kissa katolla ja kieli poskella. Vähän sama fiilis, että tässä ollaan ja yritetään keikkua mukana arjen menoissa ja pitää kieli keskellä suuta. Salaman kanssa on otettu uusi suunnitelma: Aikalisä, joka pitää sisällään toipumista ja hartaita toiveita siitä, että se tulisi kestämään edes jotain käyttöä. Olen jo saanut itseni muokattua tietynlaiseen suojakuoreen: Kaikki positiivinen on vain plussaa ja jos huonoja uutisia tulee, niin sitten tulee. Aikaahan tässä onneksi on.

4 kommenttia:

  1. Vattupuskat tuntuu maistuvan! Meilläkin maastossa yritin hevosen selästä kerätä herkullisia marjoja. Hobus kerkesi vetää kyllä navan täyteen, enkä mä saanut suuhun asti kuin muutaman! :D

    Mulla ei ole BOT-tuotteista (niin hevosten, koirien kuin ihmistenkin) kuin posiitiivia kokemuksia. Voin suositella! Tuskin niistä mitään maatamullistavaa apua on, mutta jaksan epäillä ettei ainakaan haittaa.

    http://pirinransu.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, jännää superfoodia nekin, poni sekosi ihan parin vadelman jälkeen! Olisi syönyt ämpärinkin, mihin niitä keräsin. No, sain pienen satsin kerättyä sentään.

      Kiitos BOT-kehuista! Puoltaa hankintaa... ;)

      Poista
  2. Täälläkin liputetaan BOT-tuotteiden puolesta. Itse olen hyvällä menestyksellä käyttänyt BOT selänlämmitintä, kinnersuojaa ja pintelinalusia. Ei tietenkään voi kaikkea paranemista laittaa BOT:n piikkiin, mutta kummasti vaan paraneminen on nopeutunut niiden kanssa. Mulla on kinnersuoja, mutta se on kyllä Salamalle liian iso, kun on näillä ER-hevosilla käytössä! Menis varmaan Salamalle päähuppuna!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, tirskahdin tuolle päähupulle... ;) Ehkä molemmat takajalat mahtuisivat samaan suojaan, eiks se olis aika kustannustehokas systeemi..? Ei tulis liikuttuakaan niin paljoa, heh.

      Poista