lauantai 16. toukokuuta 2015

Vieraileva tähti


Salaman satulaan kiipesi tänään uusi ihminen. Kuka tunnistaa? ;) Halusin vähän vinkkejä siihen, miten jumpata tätä ja onhan se virkistävää nähdä oma heppa muiden alla. Itse ainakin hyödyn katselusta, sivusta näkee paljon asioita.


Edelleen itse ratsastan Salamaa siis eniten, Anni menee sillä joskus ja toivon mukaan vieraileva tähtemmekin tulee toistekin käymään. ;) Itselläni ei ole kuvausresursseja juurikaan käytössä, joten kuvatodisteet jäävät usein ottamatta. Isäntä käy joskus ja jouluna tarpeeksi hyvin lahjottuna nappaamaassa kiireessä pari kuvaa kahden minuutin ajalta.

Mutta olipa ihanaa nähdä Läsipää hommissa. Se liikkui verryttyään tänään hyvin ja vaikutti vastaanottavaiselta. Itse näin tyytyväisen kouluhepan alun, muista tuntemuksista en niin tiedä. ;) Ihan priimaa sen kulkeminen ei vielä ole, mutta päivä päivältä askeleet tuntuvat löytävän tahtinsa aina vain paremmin.







PS. Tarun ajatuksia ihanasta hevosestani löydät täältä. :)

2 kommenttia:

  1. Voi harmi tuota epäpuhdasta liikettä. Onko sille mitään tehtävissä? Miten Tildren vaikutti?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei vielä varmaan mitenkään, sai sen 2,5 viikkoa sitten. :) Aika parantaa tai on parantamatta. Nyt se on lisäksi myös pitkässä varpaassa, mikä vaikuttaa heti etupään liikkeeseen. On aina parempi kengityksen jälkeen ja sellainen meillä onkin ylihuomenna seuraavaksi vuorossa. Tälle sopivaa kengitysväliä on etsitty ja taas pääsi väli pari viikkoa liian pitkäksi.

      Nyt tällä hetkellä kävelee ratsain 30-40min ja ravailee muutaman hassun kierroksen, tämä 3-4 kertaa viikossa. Asenne sillä on tällä hetkellä kohdillaan, mikä on pääasia.

      Poista