lauantai 9. toukokuuta 2015

Töpöt ja köpö


Koska Salama on vallannut tällä viikolla tämän blogin lähes itselleen, laitetaan tähän vaihtelun vuoksi kasa ponikuvia. Samppa ja Duke mennä puksuttavat entistä ehompina ja painivat varmaan 20 tuntia vuorokaudessa. Ne ovat ehkä maailman paras parivaljakko - pienestä kokoerosta huolimatta askeleet stemmaavat hienosti yhteen. Ehkä ne jonain päivänä tepastelevat yhtä mallikkaasti rinta rinnan kärryjen edessä, ken tietää. 

Salama tärkeänä paimentaa niitä painin lomassa, mutta Samppa ei vielä uskalla leikkiä Salaman kanssa. Onneksi Dukesta riittää kaikille palanen. 



















Salama jatkaa köpöttelyä. Liike ei ole priima, mutta se ei liene mikään yllätys. Vie vielä viikkoja, ennen kuin ihmeitä voi odotella. Mikä varsinainen vika köpöyteen loppupeleissä sitten ikinä onkin, ruuna edelleen vertyy. En ole siltä ihmeellisiä vaatinut, lähinnä on kävelty. Nyt jos koskaan maastoilu olisi se juttu. Kentällä kiertäminen ei nihkeässä mielentilassa ole mielekästä kenellekään. Pirteä ja leikkisä se on, mutta koulukiusaus ei sitä kiinnosta sitten tippaakaan. Ymmärrän kyllä: Minäkään en kouluiässä osoittanut aina kaikkea kaivattua mielenkiintoa siihen olennaiseen. Juttu oli eri siinä kohtaa, kun opettajan kanssa laskettiin koirien Tassu-keksejä. Matematiikka olikin yhtäkkiä ihan okei.

Maastoleikit jatkuvat taas ensi viikolla. Kentällä käydään silti aina kääntymässä ohimennen, jos siltä tuntuu. Mut hei, tää uusi satula on ihana.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti