keskiviikko 13. toukokuuta 2015

Mr Märkäpaita


Huomenna treenataan näyttelyleikkiä Sampan kanssa match show'ssa. Saa nähdä, mitä pikku-Salama keksii - tosin jos se todella on samanlainen korkkiruuvi kuin hevosystävänsä, on vieraissa paikoissa kulkeminen ihan okei. Klinikalla on tullut käytyä pari kertaa ja ne reissut Pikkumusta on hoitanut harvinaisen fiksusti 2-vuotiaaksi oriksi. Mutta miten sitten nahkapuku kestää pirskeet, joissa pitää vähän pullistellakin - se jää nähtäväksi.

Kampaus on tärkeä osa valmistelua. Sampan tukka jaetaan nätisti kahdelle puolelle, materiaalia piisaa.
Asianmukaiset valmistelut tehtiin tietenkin. Kaatosateen piiskatessa käytiin suihkussa, kyllästettiin poni kiillotusaineella, laitettiin tukka ja koitettiin miettiä, miten loppupäivä vietetään - koska omaan jonkin verran itsesuojeluvaistoa, halusin laittaa tämän loppupäiväksi painimaan muiden kanssa työpäiväni ajaksi. Vuorokausi karsinassa ei oikein houkuttanut edes ajatuksena. Voi olla, että huomenna aamulla käydään uudelleen kylvyssä, mutta se on sen ajan murhe.

Suurisilmäinen Samppa on kiltti hoidettava.
Tässä muodostetaan jo Michelin-ukkolookia ulkoilun varalle.
Sitten oli aika iloisen jälleennäkemisen.
Kunnes muistin, ettei tämä loimisetti ollutkaan kauhean hyvä idea. Tai silleen.

Huomenna vielä trimmataan korva- ja leukakarvat, selvitetään jouhet, putsataan suitset ja päivällä pakataan poni sitten kyytiin. Jänskää.

8 kommenttia:

  1. Melkein lensi safkat suusta näytölle kun näin tuon kaulakappalekatoksen!! Lapsetkin nauro! Ihana Samppa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Mua hymyilytti, kun näin ponin "pussi päässä" - lähdin pelastamaan sitä ja askeltaessani kohti ponia lähti Duke jahtaamaan sitä ja seuravaaksi ne sitten kirmasivat ympärilläni niin, että toisella oli kirjaimellisesti putkinäkö päällä. :D :D :D Loppu hyvin, kaikki hyvin, loimi tuunattu uusiksi.

      Poista
  2. tsempit mätsäreihin! mua harmittaa kun olen ylläripylläri töissä, ois ollu kiva lähteä Miltsinkin kanssa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihmeitä tapahtuu: Näillä näkymin olen saamassa kaikki toivotut poninäyttelypäivät läpi kesän toiveissa... :D :D :D Eli meille tulee Sampan kanssa tiivis kesä.

      Poista
  3. mä anoin kesälomat niin monessa osassa, et saan aina väh. viikon valmistautua henkisesti rauhassa ennen näyttelyä :D jäi viel syksyllekin päiviä islanninreissua varten!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jihuu. :D Mä lomailen vasta elokuussa. Silloin on parhaimmat ponikemut. ;)

      Poista
  4. Ihan toi toiseksi viimeinen kuva.. :D Eipähän kastu korvatkaan vaikka sataisikin kunnolla. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samainen loimi aiheutti pientä hilpeyttä jo kerran aiemmin, eri ponin päällä tosin. :D :D :D

      Poista