tiistai 12. toukokuuta 2015

Vaara liian suuri kiertää


Kaikelle pitkäjänteiselle työlle paras kiitos on se, kun alla on rento, yritteliäs ja puhtaasti liikkuva hevonen.

Ihan jokaisena päivänä nuo kaikki kolme asiaa eivät sovi samaan lauseeseen meistä ratsukkona puhuttaessa, mutta kun näin todella käy, on fiilis ihan super. Maanantaina loppukäyntien päätteeksi haettiin vielä posti laatikosta taluttaen ja voin kertoa, ettei sekään ole ihan kivuitta sujunut pitkään aikaan, hyvä jos asiaa on voinut edes harkita. Nyt sujui sekin ilman ongelmaa.

Maailmassa on paljon hevosia, mutta vain yksi Salama. Vikalista on pitkä ja puutteita on, mutta onneksi hyvinä päivinä ne hyvät hetket kantavat pitkälle ja vahvuudet ovat vikoja paljon vahvempia. Katuisin, jos en yrittäisi.

Olkoon tämä edes jollain tapaa voimaannuttava juttu niille, jotka hakkaavat päätään seinään arjen askareissa. Kyllä se siitä, sitten joskus.

PS. Pidin kuukauden verran muuten kirjaa siitä, miten Ruuna Reipas on käyttäytynyt. Yllättykää lopputuloksesta, edes vähän. ;) Sydän meinaa hyvää ja salama salamaniskuvoittoista päivää.

8 kommenttia:

  1. Onpas hauska idea toi päiväkirja, näkee yhdellä vilkaisulla miten lähiviikot ovat sujuneet :)

    VastaaPoista
  2. Olen pitänyt nyt pari vuotta kirjaa ratsastuksista, ihan laittanut mitä tehtäviä tehnyt ja miten sujui. Kiva sitten lueskella vuoden päähän samaan päiväykseen ja katsella miten on kehitystä tapahtunut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä pidän myös kalenterissa pientä kirjaa siitä, mitä on tehty ja miten. :) Ihan kätevä, kun näkee kerralla kaikki ja kehitystäkin on helppo seurata.

      Poista
  3. http://m4rtzu.blogspot.fi/2015/03/tuotetestausta-kintereiden-kylmayssuojat.html

    Saako näitä suojia tilattua netistä Hevarilta? Vai miten olet ostannut nää?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ostin omani Turun Puuilosta, mainostivat mainoslehdessä. Muuten en olisi mokomista vielä kuullutkaan.. Netissä en ole näitä nähnyt myynnissä missään. :/

      Poista
  4. Meilläkin on kalenteri käytössä :) siitä ei kyllä näe ihan yhdellä vilkaisulla vaan pitää selailla. Tuo on tosi hauska idea! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Otin puhelimen kalenterista kopion ja "kirjoitin" siihen puhtaaksi tämän kuvion, muuten täälläkin käytössä kunnon paperikalenteri. :)

      Poista