perjantai 22. toukokuuta 2015

Salama jumpalla


Taru ja Salama ovat hyvä pari. Taru tuntee hevosen koko sen elinajalta ja tietää sen historian hyvät sekä huonot (= kaikki) hetket. Tarun kanssa käytiin Läsipäätä kolme vuotta sitten katsomassa loppiaisena 2012 ja lisäksi Salama asui ekan kevään itseasiassa hänen luonaan. Onkin ollut ilo saattaa heidät yhteen uudelleen vähän niin kuin vahingossa. Olen iloinen siitä, että Salama saa monipuolista jumppaa näin, oma ratsastus kun tuppaa toisinaan olemaan aika yksipuolista. Tänään Tarulla ja Salkulla oli sitten toiset yhteiset ratsastustreffit.


Tänään diiliin kuului kuulostelu - niin kuin melkein aina tämän hepan kanssa. Miten Salama liikkuu, miten se vertyy ja niin edelleen. Koska tunnen tämän hevosen kuin omat taskuni, ihan täysin tyytyväinen en ole Salaman liikkumiseen tällä hetkellä. Tai oikeastaan en ole ihan varma parista jutusta ja siksi haluan jälleen vaivata eläinlääkäriä parilla kysymyksellä. Siksi konsultaatio luottolääkärille lähtikin tänään saatevideon kanssa. Mutta pätkittäin se kulkee aivan mahtavasti, silloin sitä on suuri ilo katsoa!






Viimeiset kolme kuvaa napattu videolta.
PS. Siinä missä Salama kiiltää kilvan auringon kanssa, ei timanttikoristeinen huopa jää lainkaan kakkoseksi -
niitä saa mm. Just Dressagelta

4 kommenttia:

  1. Ainakin hevonen näyttää rennolta ja tyytyväiseltä kuvissa, hieno lapsi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Salaman kanssa hidas eteneminen ja etukäteen tehty työ on todellakin kannattanut. Joku ehti jo viime syksynä lynkkaamaan, ettei tuosta "palkkionmetsästelystä" tule mitään (kun etsittiin eteenpäinpyrkimystä ja herkkyyttä positiivisen vahvisteen avulla), mutta se kantoi hedelmää. :) Nameja menee nyt vähemmän, mutta ne ovat edelleen mukana pelissä. Hepan mielenkiinto pysyy yllä ja asenne iloisena ja siitä onkin tullut tosi yritteliäs. Vielä kun saataisisiin alakerta kuntoon...

      Poista
  2. Kivan näköistä menoa niin kuvissa kuin videollakin, ainakin tälleen ulkopuolisen silmin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! :) Harjoitusravipätkä on ihan lopusta, jolloin palikat vain löysivät paikkansa ja heppa tepsutti hienosti viimeisen ympyrän. Ei harmita yhtään, että Taru tykkää tästä hepasta, en ole turhaan hehkuttanut. ;)

      Poista