keskiviikko 6. toukokuuta 2015

Irtohypytystä


SD-teamin Pikkumustilla oli tiistaina missio: Vuorossa oli kevään eka irtohypytys.

Kujaa rakentaessa tehtävään liittyi myös yksi yli-innokas Läsipää, joka oli kevyesti innoissaan puomien siirtymisestä kentälle. Sekin hölkötti kujassa edestakaisin oma-aloitteisesti ponien kanssa. Työturvallisuus oli ihan huipussaan, mutta kun tyypeillä oli niin lystiä - ei sitä voi hymyilemättä katsoa.

Shettiskokoiseen kujaan laitettiin laatuponikisasta tutut estevälit: Maapuomi - 1,2m - ristikko - 3,8m - pysty - 6,8 m - okseri (tosin tällä kertaa vika este oli pysty)

Ekana baanan valtasi Samppa:




Sampalle tämä juttu oli helppo nakki ja kuten kuvasta näkyy, on sillä kevyt ja terävä hyppy. Skouppia piisaa, mutta sitä se saa esitellä lisää joskus myöhemmin. Nyt oli vain tarkoitus testata, miten oripoika reagoi esteisiin. Hyvin, kuten edeltä näkyy. Toimiva peli, sanoisin. 

Linkki videoon

Duke verkkailee.
Duke - pieni porsas - sai vuoron toisena. Kiirettä piti, vaikkei Duke koskaan takuuvarmana suorittajana mitään wow-efektejä esittelekään. Hyppääminen on kuitenkin sen suosikkipuuhaa ja kujaan vietäessä se painaa kädelle ihan huolella. Pääsipä tuo kaksi kertaa karkuunkin allekirjoittaneelta, aika hyvin!

Esteet kuuluu hypätä aina reunasta, Duke sanoo.
Aina yhtä taloudellinen hyppääjä Duke. Tukeva aikaluokkien rusettihai? ;)
Salama ei ymmärrettävistä syistä osallistunut näihin talkoisiin sen enempää. Katsojan rooli ei kuitenkaan ollut sen mieleen sitten yhtään - sen kuuli luultavasti koko muukin naapurusto. Yksi musta sukka ja niin pal höntti tyyppi, kun se ei saa ollakaan koko aikaa huomion keskipisteenä. Elämä on toisinaan epäreilua, kuulemma.

12 kommenttia:

  1. On ne kyllä huikean näköisiä otuksia hypätessään!
    ps. Mistä tollasia itsestään nousevia esteitä saa tilattua, mitä videolla näkyy? ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, mun oma salainen patentti tuo kauko-ohjattava este... ;)

      Ponit niin tykkäävät hypätä. Voi kun Dukelle (ja miksei Sampallekin sitten 2v päästä) löytyisi pieni pilotti, se olisi hurja estetykki. Asenne on niin mainio ja poni muutenkin äärettömän toimiva.

      Poista
  2. Niinköhän Duke on tuleva ruusukehai, ei meinaan turhan tukevalta näytä? ;) Ihania loikkivia kääpiöitä, ai että shettikset on vaan loistavia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Duke on ehkä vähän tanakka, mut näistä kolmesta takuuvarma suorittaja. ;) Hyppää sopivan taloudellisesti, se on hyvä ominaisuus.

      Poista
  3. Meinasin tippua penkiltä tuon postauksen neljännen kuvan takia! :D Kuin Samppa olisi pysähtynyt tuohon esteen päälle ja tuo harja <3 täydellinen ajoitus sulla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sampalla on siivet :) Tai sarvet... Tuosta tuli yksi suosikkikuvista, kiteyttää hyvin Sampan ponina yhteen kuvaan. :D

      Poista
  4. Voi ei, taas tulee ponikuume kun katsoo tällaisia kuvia ja videoita... <3 Shettikset on niin mainioita! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, ponit on parhaita! :D Tai shettikset siis. Tosin niissä on vähän se vika, että kun otat yhden, niin.....

      Poista
  5. Onpa Sampalla hieno tyyli! Ihanan kevyesti ylittyy esteet :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kevyt ja huoleton, iloinen veijari tuo Samppa. :)

      Poista
  6. Vautsi mikä pomppu pikkumustalla, ilmava kaveri! Tuletteko te siis laatuponikisoihin syksyllä? Toivottavasti siellä tavataan - ja vielä samassa luokassa! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samppa on tuollainen mini-Salama ilman läsiä ja sukkia, eli semmoinen leijamalli. :)

      Laatarit olis tähtäimessä, Sampalla ainakin. :) 2- ja 3-vuotiaiden osuus siellä on niin kiva ja helppo, joten niitä uskaltaa ajatellakin. :)

      Poista